Imam trenutno legacy 1.8 1992. Zobati jermen pri tej mašini ne povzroči škode na motorju. Pred tremi leti mi je preskočil jermen . Vzratno sem vozil po gozdu 300m. Po 1 km se je avto ustavil. Klik, klik in stop. Pregled v servisu je bil ugoden. Ponovno nastavili vse potrebno. Poškodb ni bilo.
Legacy 1999 do 2003 so posledice, napake na zobatem jermenu enake ali ne. Kaj se zgodi z motorjem, če pride po preskoka jermena.
Se srce avta poškoduje. Upam da ne. Če pa so novejsi modeli motorja bolj delikatni, se ventili in bati med sabo kregajo pol je pa hudič.
Videl sem slike Forija ko se bati ni ventili kregajo....ki jih je objavil Karel .
Res pa je če daš avto na servis, pa ti ne zemenjajo vsega kar je potrebno...
Avto ni kolo, če poči guma jo pač zamenjaš in goniš naprej..
Legacy 1,8/ 2.0 in zobati jermen
Re: Legacy 1,8/ 2.0 in zobati jermen
si ze sam odgovorujanko napisal/-a:
Videl sem slike Forija ko se bati ni ventili kregajo....ki jih je objavil Karel .
ps
isti motor je v foriju al legacy-ja
Re: Legacy 1,8/ 2.0 in zobati jermen
Tisti motorji na slikah so od Legacy-a je pa res,da ima Forester identičen motor z nekaj razlikami...janko napisal/-a:Videl sem slike Forija ko se bati ni ventili kregajo....ki jih je objavil Karel..
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Tist kar je nalimu Karli je katastrofa (tistega mehanika od nekega očeta, prijatelj, od prijatelja znanec, ki baje zna v rokah držat ključ unior ali bauhaus kar sploh ni važn) in sedaj upam, da se ne posplušuje, da v kolikor ni uradnega žiga servisa Subaru da to pomeni nemenjavo dogovorjenega. Ko kupiš rabljeno vozilo je itak fino da veš kdaj so kaj menjali drugače je bolje v osnovi zbiti ceno za nekaj € in to opraviti v doglednem času, če boš rabu pomoč pri tem ti lahko tudi to uredim.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov