slik še nimam, ker sm zgubu fotoaparat za novo leto... ok, to je druga zgodba. Ampak bojo, pomoje jutri, ko bom šel kam...
Torej, kot vas že večina ve, sem se odločil za nakup Subison-ove impreze. Načeloma sem že pol leta čakal na kakšnega Outbacka, vendar mi res ni bil usojen. Ker je bil moj (sedaj že) prejšnji legacy že močno načet z rjo, sem nujno potreboval novo vozilo.
Tale wrx mi je bila vedno všeč. Samo sem si govoril, itak jo ima brat, in ko se hočem it mal vozit, mi jo posodi, in je to to... za moje izlete pa take zadeve, bo pa outback bolj na mestu. Brat ima bugeye wrx. No, in ravno prejšnji teden naj bi prišel en outback iz IT, vendar se je dedc premislil v zadnjem trenutku, tako da sem ostal brez. In ker sem bil psihično že čisto pripravljen na nov avto, in ko sem v petek zagledal tole lepotico, sem se takoj zagrel.
V soboto je takoj prijazni Subison prišel na Vrhniko (svaka čast), in avto smo dali na pregled, kjer je pregled opravil z prav dobro oceno (4). Na avtu bo treba v bližnji prihodnosti menjati katalizator. Vsaj računalnik tako pravi. Men sicer še ni javilo check engina... Subison pa paravi, da ga občasno javlja... bomo videli.
Avto je res lepo ohranjen, tudi notri se vidi, da ga je imel v rokah človek, ki mu avto ni le pleh. No, to je to o prvih vtisih. O sposobnostih ne bom dost pisal, ker sm jih poznal že preden sem ga kupil, in skoraj je identičen motor kot od bratove, tako da tukaj ni bilo kakšnih hudih presenečenj. Avto bom imel kakšno leto, dve, potem bo pa treba prešaltat na kaj večjega...
Hja, plani...
Tuning - zdi se mi, da wrx ni ravno top športnik, in verjetno tud ni prilagojen za kakšne hude predelave. pa tud, če po pravici povem, mi je mal škoda metati denar za par konjičev več.
Styling - to pa... Za začetek bo šla hauba in ogledala v karbon folijo. Pa ob straneh bo treba dati še nalepke od največjega sponzorja...
http://www.subaru-slo.net/userpix/20_Osnutek_1.jpg
ja nič... to je to.