Impreza WRX SW by msenjur
Torej ne maraš tuninga. Saj imaš prav, to je predrago. Ti kar polepšaj avto, če ti je to všeč... Potem pa se ne čudit, če boš avto našel kje na internetu v raznih stajling hanteri temah.msenjur napisal/-a:sej pravim... par malenkosti. hauba, špegli, pa še neki bo.
razni dodatni spojlerji (razen tistega pod šipo, k je original), auspuhi, feltne, spuščanje, filtri, blow-off venitili, ledice, kocke na špeglu... to pa ne.
No, kje so slike za februar?!
ok, se bom prijavil.
Gorazd: hotel sem kao grdo gledati na avto - kot gledajo kakšni lastniki na svoje pitbulle, da ne zdivjajo...
drugač sva pa tud z bratom ugotovila, da nisem ravno model za slikanje... 
sm dodal še tiste, k je on gor... on se zna dost bl postavt!
mah streha mi glih ne diši... je pa res, da ob straneh nekaj manjka... tud to sva že ugotovila. Je zadeva v razvoju!
kako bi dal zadnji sebriček? nikjer ni kakšne vidne meje, kjer bi se zadeva lahko nehala, in tako bi na koncu oblepil sel zadnji blatnik...
Gorazd: hotel sem kao grdo gledati na avto - kot gledajo kakšni lastniki na svoje pitbulle, da ne zdivjajo...
sm dodal še tiste, k je on gor... on se zna dost bl postavt!
mah streha mi glih ne diši... je pa res, da ob straneh nekaj manjka... tud to sva že ugotovila. Je zadeva v razvoju!
kako bi dal zadnji sebriček? nikjer ni kakšne vidne meje, kjer bi se zadeva lahko nehala, in tako bi na koncu oblepil sel zadnji blatnik...
msenjur napisal/-a:kako bi dal zadnji sebriček? nikjer ni kakšne vidne meje, kjer bi se zadeva lahko nehala, in tako bi na koncu oblepil sel zadnji blatnik...
Kako ni meje, seveda je. Nad zadnjim blatnikom je izrazit prehod, zgoraj pa poravnaš s šipami. Bo vsaj zgledala kot karavan, ne pa kot limuzina k ji je en japonc ruzak zadi prpopal, pa dal sanke na streho...
Tkole sm mislu:
http://img546.imageshack.us/img546/5602/44042173.jpg
ja vidiš... šele ko tkole vidim, vidim da res ni slabo...NoFEAR napisal/-a:msenjur napisal/-a:kako bi dal zadnji sebriček? nikjer ni kakšne vidne meje, kjer bi se zadeva lahko nehala, in tako bi na koncu oblepil sel zadnji blatnik...
Kako ni meje, seveda je. Nad zadnjim blatnikom je izrazit prehod, zgoraj pa poravnaš s šipami. Bo vsaj zgledala kot karavan, ne pa kot limuzina k ji je en japonc ruzak zadi prpopal, pa dal sanke na streho...![]()
Tkole sm mislu:
http://img546.imageshack.us/img546/5602/44042173.jpg
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov