Forester ST 2000 let.2000
Forester ST 2000 let.2000
ZAMENJATI MORAM ZADNJE DISKE,PLOŠČICE,GUMICE ZAV.CILINDRA.
Zanima me ali so ponaredki dobri,ker original je kar drago,pa ali je kaj pomembno,pri nakupu,da prodajalcu poveš za ABS.
Ali so tesnila za zav. cilinder samo original?
vsem se zahvaljujem za odgovore.
Sandi
Zanima me ali so ponaredki dobri,ker original je kar drago,pa ali je kaj pomembno,pri nakupu,da prodajalcu poveš za ABS.
Ali so tesnila za zav. cilinder samo original?
vsem se zahvaljujem za odgovore.
Sandi
Dobi se set tesnil za celo čeljust; kupi original (baje ni glih poceni);
diskov, ploščic ni treba original.
Kar se tesnil, semeringov in ostalih prčkarij tiče, so originalna veliko boljša od kopij. In ne nujno dražja.
Sem probal kitajske semeringe.. pa je po 10ih dneh olje teklo vsepovsod (dobesedno). Tko da nisem nič prišparal.
diskov, ploščic ni treba original.
Kar se tesnil, semeringov in ostalih prčkarij tiče, so originalna veliko boljša od kopij. In ne nujno dražja.
Sem probal kitajske semeringe.. pa je po 10ih dneh olje teklo vsepovsod (dobesedno). Tko da nisem nič prišparal.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
According to Subaru Fast, je zadnji set malce cenejši od prednjega (21 vs. 25 EUR - po mojih izkušnjah je to ceno iz Fast-a potrebno pomnožit vsaj z 1.4).gorazd0 napisal/-a:kolikor sem slišal/po spominu je precejšnja razlika v ceni spredaj - zadaj.
Part number za spredaj naj bi bil 26297Ac010, za zadaj pa 26697FC000.
D.
Zadaj je prekleto drago če imaš bobn zavore, ti imaš pa turba in posledično zadaj tudi diske in čerljusti kar pomeni repair set protiprašnih gumic za zadaj. To pride ugibam da okrog 25-30max € je pa ponavadi vsaj v tem primeru orig. skoraj cenejši kot kake kopije teh gumic. Glede na serijsko avta se to prej naroči in potem zmontira, menja olje v sistemu prezrači in namesti nove diske in ploščice.
Zlatko
Hvala vsem.
tesnila sem dobil original pri Kržiču,sreča jih je imel na lagerju,če ne pa naročijo,pa pride iz skladišča v parih dneh.Cena 35e.
diske in ploščice sem pa vzel ponaredke,baje je tudi ok,pa več kot pol ceneje.
lp Sandi
tesnila sem dobil original pri Kržiču,sreča jih je imel na lagerju,če ne pa naročijo,pa pride iz skladišča v parih dneh.Cena 35e.
diske in ploščice sem pa vzel ponaredke,baje je tudi ok,pa več kot pol ceneje.
lp Sandi
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost