Menjava vetrobranskega stekla
Menjava vetrobranskega stekla
Je carglass uredu? Mam polmetrsko razpoko 
Re: Menjava vetrobranskega stekla
Jaz sem tudi sedaj v januarju na Carglassu menjal sprednjo šipo. In sem zadovoljen, korekten odnos, urediš vse na enem mestu (zavarovalnica), samoiniciativno so šli ugotavljat ali je šipa ogrevana. Ker takšne niso imeli na zalogi sem čakal 2 dni. Od predaje do prevzema sem dobil nadomestni avto, kar pa je trajalo 4 ure cca. Pa vinjeto za 75 € so imeli v januarju akcijo.HuskY napisal/-a:Je carglass uredu? Mam polmetrsko razpoko
Bodi dober z drugimi, ker čas dela razlike.
je*eš karglass, so 2x dražji od avtostekel v črnučah 15m naprej od merkator tehnike.
V avtosteklih je prednja šipa za foresterja 199 evrov z delom vred. Pripelješ zjutraj ob 10h in ob 13 se lahko odpelješ. Uglavnem men so odlično zrihtal, pa orenk poceni.
V avtosteklih je prednja šipa za foresterja 199 evrov z delom vred. Pripelješ zjutraj ob 10h in ob 13 se lahko odpelješ. Uglavnem men so odlično zrihtal, pa orenk poceni.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nikar na carglass, ker imajo res čudna stekla (slabo valjana - popačenja so grozna);
če že neoriginal potem rogelj-romat.si oz. pokliči "klubskega kleparja" (igor oblak, drenov grič).. in se bosta vse zmenila (pa še narejeno bo tako kot se šika);
sem pred mesecem menjal sam... je šipa, pa okvir.. 3-je distančniki,.. testnilo... (ogrevana šipa - vse skup slabga jurja - original)
če že neoriginal potem rogelj-romat.si oz. pokliči "klubskega kleparja" (igor oblak, drenov grič).. in se bosta vse zmenila (pa še narejeno bo tako kot se šika);
sem pred mesecem menjal sam... je šipa, pa okvir.. 3-je distančniki,.. testnilo... (ogrevana šipa - vse skup slabga jurja - original)
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kot sem napisal....odnos korekten, delo izvedeno kvalitetno, garancija 10 let.gorazd0 napisal/-a:Nikar na carglass, ker imajo res čudna stekla (slabo valjana - popačenja so grozna);
Je pa res, da je mejava prišla cca 900€, vendar je šlo na zavarovalnico, tako da OK.....
...če moraš plačat iz lastnega žepa, carglass mogoče res ni najboljša izbira.
Kar se tiče popačenj se pa ne strinjam, ker jih pri mojem steklu ni opazit, pa sem zelo občutljiv na take zadeve!!!??
Potem je vseeno, kje menjaš, ker zavarovalnica plača, drugače pa je carglass po kvaliteti vedno slabši (po ceni pa vedno dražji).
Ker si pa iz kamnika, pa mislim, da ti je firma avtostekla v črnučah bližje. (malo naprej (2 stavbi naprej v isti ulici - pot k sejmišču) od merkator tehnike v črnučah).
Ker si pa iz kamnika, pa mislim, da ti je firma avtostekla v črnučah bližje. (malo naprej (2 stavbi naprej v isti ulici - pot k sejmišču) od merkator tehnike v črnučah).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov