legacy 2010
legacy 2010
Ali ima mogoče kdo že kaj izkušenj z novim legacyem zanimam se za nakup. Hvala za odgovore.
lp
lp
Misli da na forumu še ni junaka, ki bi imel izkušnje s tem vozilom, morda le vtise iz kakih testnih voženj
viewforum.php?f=10
Sem vozila outbacka 3.6 in legacyja dizla
Udobje, ergonomija, sploh sedeži so (zame) super, pri prejšnji generaciji mi niso odgovarjali. Limuzina je bila z boljšo opremo, občutek med vožnjo pa super, tudi po ovinkih. Se pozna (bolj pri Outbacku in športni vožnji, sploh po mokrem cestišču), da je avto večji in ima daljšo medosno kot prejšnja generacija. Skratka, motilo me ni nič
Moraš pa seveda avto sprobati sam, samo to šteje.
Udobje, ergonomija, sploh sedeži so (zame) super, pri prejšnji generaciji mi niso odgovarjali. Limuzina je bila z boljšo opremo, občutek med vožnjo pa super, tudi po ovinkih. Se pozna (bolj pri Outbacku in športni vožnji, sploh po mokrem cestišču), da je avto večji in ima daljšo medosno kot prejšnja generacija. Skratka, motilo me ni nič
Moraš pa seveda avto sprobati sam, samo to šteje.
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
Če ga dobiš dovolj ugodno, se ga splača vzet. To kar delajo z avtom na kakih klancih in kakšni manjši skoki, vožnja po terenu, je za te avtomobile ponavadi običajno (vsaj za mojega je to običajna vsakdanja vožnja).jezdec napisal/-a:Pa še namig...NIKAR kupit testnega avta...sem bil zadnjič na Rogli in videl kaj se dela...peljal me je z Outback-om in OOOOHHHOOO...
Skratka...NIKAR!
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
nebivedu napisal/-a:Če ga dobiš dovolj ugodno, se ga splača vzet. To kar delajo z avtom na kakih klancih in kakšni manjši skoki, vožnja po terenu, je za te avtomobile ponavadi običajno (vsaj za mojega je to običajna vsakdanja vožnja).jezdec napisal/-a:Pa še namig...NIKAR kupit testnega avta...sem bil zadnjič na Rogli in videl kaj se dela...peljal me je z Outback-om in OOOOHHHOOO...
Skratka...NIKAR!
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov