parkirni senzorji
parkirni senzorji
Pozdravljeni,
zanimam se za novega legacyja. Zanima me, kaksne izkusnje imate s parkirnimi senzorji zadaj. Delujejo zanesljivo, ne tezijo po nepotrebnem in ne spregledajo nobenih ovir?
Ce bi se odlocil za nakup, bi ga vzel v tujini, ker ne zivim v Sloveniji. Senzorji zadaj so dodatna oprema, zato niti tocno ne vem, ali ti to vgradijo ze na Japonskem ali pa jih namontirajo na obstojec avto. Je kaksna razlika v kvaliteti, ce so serijski ali ce so naknadno vgrajeni? Pri Subaruju sploh obstajajo odbijaci, ki imajo ze vgrajene senzorje?
Hvala za izkusnje in namige.
lp upe
zanimam se za novega legacyja. Zanima me, kaksne izkusnje imate s parkirnimi senzorji zadaj. Delujejo zanesljivo, ne tezijo po nepotrebnem in ne spregledajo nobenih ovir?
Ce bi se odlocil za nakup, bi ga vzel v tujini, ker ne zivim v Sloveniji. Senzorji zadaj so dodatna oprema, zato niti tocno ne vem, ali ti to vgradijo ze na Japonskem ali pa jih namontirajo na obstojec avto. Je kaksna razlika v kvaliteti, ce so serijski ali ce so naknadno vgrajeni? Pri Subaruju sploh obstajajo odbijaci, ki imajo ze vgrajene senzorje?
Hvala za izkusnje in namige.
lp upe
kot uporabnik kasneje namontiranih (treba par lukn zvrtat v odbijač, ampak ni problem, dobiš zravn svederček...) lahko rečem, da delajo kul, vse tja do prve zime
kadarkol je bla temparatura fejst pod ničlo, pa seveda takrat tudi zadnja šipa precej nepregledna, so senzorji delali tko, da niso znali zmert dolžine, in sm meu cel ansabel v avtu. Piskalo je kokr da bi mi kdo polko plesu za avtom. In zdej zadnje cajte ga tut neki serjejo, morm pogledat kaj jih muči.
Uglavnm kupu sm uno najcenejšo varjanto senzorjev za 17€, in morm rečt da tuki očitno velja mal gnarja, mal muske
Uglavnm kupu sm uno najcenejšo varjanto senzorjev za 17€, in morm rečt da tuki očitno velja mal gnarja, mal muske
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- matejben
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 182
- Kraj: PARTYZANSKE DRAŽGOŠE
Bi reku mal gnarja, velik muske ...BackW00d napisal/-a: sm meu cel ansabel v avtu. Piskalo je kokr da bi mi kdo polko plesu za avtom. In zdej zadnje cajte ga tut neki serjejo, morm pogledat kaj jih muči.
Kam pa pridemo brez domišlija?
Jaz ne bi dal not kar nekaj poceni. Zanimajo me res samo originalni. V eni prodajalni so mi rekli, da ti pripeljejo nov avto in ti not vgradijo senzorje, preden ti dajo kljuce. Zato me zanima, ce to deluje zanesljivo. Poznam en primer v SLoveniji, ko so v novega megana vgradili originalne renaultove senzorje in delajo prav zanic. Saj vem, da se subaruja in renaulta sploh ne da primerjat, ampak vseeno sprasujem po izkusnjah.
upe
upe
iz izkušenj ne vem; imam 10 let staro karjolo;
kot berem so klasa nad 100€ ok; tudi po barvanju, če dežuje itd... spoznajo kante, količke,...
treba jih je samo ok vgradit (razmik med njimi, kot po potrebi + oddaljenost od tal - drugač skoz piska).
pojdi na testno furo pa sprobaj. nežno,.. da ne bodo potem slabe volje.
kot berem so klasa nad 100€ ok; tudi po barvanju, če dežuje itd... spoznajo kante, količke,...
treba jih je samo ok vgradit (razmik med njimi, kot po potrebi + oddaljenost od tal - drugač skoz piska).
pojdi na testno furo pa sprobaj. nežno,.. da ne bodo potem slabe volje.
Poglej če se ti rikverc luči sploh vžgejo....najverjetneje je montiran na luč za rikverc.....
Če luč ne sveti je velika verjetnost da modul ne dobi elektrike. Če luč dela, preveri če modul dobi elektriko.
Potem pa bomo naprej razmišljali.
Če luč ne sveti je velika verjetnost da modul ne dobi elektrike. Če luč dela, preveri če modul dobi elektriko.
Potem pa bomo naprej razmišljali.
Ga boš mogu najdit, kje se skrit, potem pa boš verjetno lahko izsledil tudi žice, ki grejo 4 debelejše v senzorje (tolk k je sezorjev, tolk je debelih žic) potem pa imaš verjetno dve žički speljani v nek piezzo zvočnik, ki piska, in pa še 2 napajalni žici, ki so najverjetneje speljane nekam do elektrike od rikverc luči.....
Malce bo treba razkopat. za referenco, kje približno bi mogu bit, je verjetno nekje tam, kjer je prej piskalo....
Malce bo treba razkopat. za referenco, kje približno bi mogu bit, je verjetno nekje tam, kjer je prej piskalo....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost