ja sej moram prav pohvalit LPP, so se mozno izboljsali.
niso tezil za nepotrebne stvari, v enmu dnevu je blo vse urejeno - ce bodo se navadne homologacije zacele tko laufat bom morda cez kak let/dve spremenu mnenje o njih(trenutno mislim da so gruca nesposobnih opic, katerim je strojnistvo manj kot meni balet)
Outback 2.5 16V DOHC MT
ta teden sem ugotavljal kako tocno deluje gretje sedezev v Legacy-ju 3. gen. z namenom da naredim napeljavo v mojem bivsem legacy-ju(kolega je nabavu outbackovo notranjost z avtoneta)
vmes sm ugotovu da:
v 3. gen. NI relejev za gretje, vse je direktno preko stikal
tokovi so med 1.8A in 0.8A
in se eno zanimivost:
ceprav bolj ali manj vsi poznavalci 3. gen. pravijo da NI obstajala v verziji s 4(stiri) airbagi, je moja trojka dokaz da so jih vsaj v zadnih mesecih proizvodnje delal tudi take s 4 airbagi
poleg napisa "Airbag" na strani sedeza (tle sm bil skepticen, da ni samo "okrasek) sem nasu airbag konekotorje pod sedezem in vodnike do airbag racunalnika
tko da:
ocitno majo tudi 3. gen. legacy-ji moznost 4 airbagov (komplet iz outbacka, k se montira v mojega bivsega legacy-ja je BREZ airbagov = to ni blo pravilo)
vmes sm ugotovu da:
v 3. gen. NI relejev za gretje, vse je direktno preko stikal
tokovi so med 1.8A in 0.8A
in se eno zanimivost:
ceprav bolj ali manj vsi poznavalci 3. gen. pravijo da NI obstajala v verziji s 4(stiri) airbagi, je moja trojka dokaz da so jih vsaj v zadnih mesecih proizvodnje delal tudi take s 4 airbagi
poleg napisa "Airbag" na strani sedeza (tle sm bil skepticen, da ni samo "okrasek) sem nasu airbag konekotorje pod sedezem in vodnike do airbag racunalnika
tko da:
ocitno majo tudi 3. gen. legacy-ji moznost 4 airbagov (komplet iz outbacka, k se montira v mojega bivsega legacy-ja je BREZ airbagov = to ni blo pravilo)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov