No, potem se je napenjalec sedaj prvič menjal, pa je avto sar 12 let in ima 330.000 kilometrov.mesecnik napisal/-a:Evo, zdajle brskal po starih računih. Napenjalca ni na računu, samo jermen.nebivedu napisal/-a:Si imel, samo veš ne.mesecnik napisal/-a:Moram priznati, da sem razočaran. Ker dosedaj nisem imel problemov z dotičnim servisom. To je pa malo omajalo zaupanje.
Kok si plačal veliki servis, ko si menjal vse jermene? Na računu imaš namreč napisano da si menjal tudi šponar, pa je bil sedaj, ko sem jih jaz menjal, še original prvovgradni (ga je bilo treba zamenjat, ker ga je dobesedno pojedl - pa verjemi, da zdrži 200 do 300k kilometrov, preden se to zgodi), tako da ...
Uglavnem, če ti avtomobili nebi bili tako robustno narejeni in vzdržljivi, bi ta avto že zdavnaj imel probleme zarad napenjalca. Pri navadnih avtih se menja na 100.000km, tukaj pa očino lahko na 330.000km.
Mi je pa na vrhniki iz računalnika bral servise in je rekel da je bil zadnjič jermen pa napenjalc menjan pri 208.000km.
Škoda ker ni enega centralnega vpogleda v servise avtomobila. Recimo da bi servisi morali vse zapisat v eno bazo, ti bi pa preko neta lahko za svoj avto dostopal do tega in bi s tem imel celotno njegovo zgodovino.
Bi se hitro pokazalo, kakšni so servisi in trgovci.