Torej v našem primeru bi bilo za vgradit dve zeleni led diodi. Hm, če bi blo kaj časa bi si morda to naredu saj že dolgo nisem v avto vtaknil kaj kar ni bilo iz FHI-ja
Osvetlitev predela pri prestavni ročici
Osvetlitev predela pri prestavni ročici
Zadnjič sem se prevažal naokoli z BMW-jem 525 l.2001 in sem opazil zanimiv dodatek, ki z bi bil za malo truda dosegljiv tudi pri subaruju, če koga interesira. Namreč pri bralnih lučkah na stropu vozila je imel BMW (oranžna osvetlitev) oranžne led diode, ki so s svojim ozko usmerjenim snopom svetile na konzolo pri prestavni ročki. Svetlost se je natavljalo poljubno na levem delu armature s potenciometrom.
Torej v našem primeru bi bilo za vgradit dve zeleni led diodi. Hm, če bi blo kaj časa bi si morda to naredu saj že dolgo nisem v avto vtaknil kaj kar ni bilo iz FHI-ja
Si bom en dan vzel čas in poskusil z vezavo 2 ledic in pri tem dodal pripadajoče upore oz. poteciometer! Fino bi bilo dobit kake diode z neprevelikim snopom in po drugi strani tudi ne preveč usmerjene. Bodo seveda zelene barve in nastavljive, v kolikor bi se izkazalo za kakorkoli motijo voznika projekt pade v vodo
Se mi pa zdi da BMW led diod nima izbočenih prav zaradi morebitne motilnosti ampak so za kak mm umaknjene v notranjost plastike v kateri so še bralne lučke in glavna lučka za notranjost vozila (da se jih z voznikove in sovoznikove strani "skoraj ne vidi", ko se pogleda navzgor).
Se mi pa zdi da BMW led diod nima izbočenih prav zaradi morebitne motilnosti ampak so za kak mm umaknjene v notranjost plastike v kateri so še bralne lučke in glavna lučka za notranjost vozila (da se jih z voznikove in sovoznikove strani "skoraj ne vidi", ko se pogleda navzgor).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov