Vseen se grem pelat... zima 2013/14

Subaru srečanja, kawe, izleti, predlogi,...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma
Prispevki: 597

Re: Vseen se grem pelat... zima 2013/14

Odgovor Avtor: Boxer » 28. Marec 2014, 00:13

Izjemno lepo danci :.sup Dej mi povej kako pripneš datoteko ali sliko direkt iz računalnika? Sem videl da piše v oklepajih ko bi te hotel citirat "attachment", pa ne najdem gumba :?

Pa če imaš kakšno nočno sliko iz nordkappa-a jo le prilimaj. Zvezde, sij, and stuff... :thup Mah kar potopis naredi z čimveč slikami,da dobim kakšno brihtno idejo :-D Sem že dva dni doma pa me že goni kam jo bi spet zbrisal... :D

Uporabniški avatar
danci1973
Član Subaru kluba
Prispevki: 4463
Kraj: Maribor, Slovenia
Kontakt:

Odgovor Avtor: danci1973 » 28. Marec 2014, 00:29

Boxer napisal/-a:Izjemno lepo danci :.sup Dej mi povej kako pripneš datoteko ali sliko direkt iz računalnika? Sem videl da piše v oklepajih ko bi te hotel citirat "attachment", pa ne najdem gumba :?
Pod okvirčkom, v katerem pišeš besedilo objave, imaš 'Možnosti', desno od tega pa 'Naloži priponko'.
forum_slike.jpg
Izbereš 'Naloži piponko', potem klikneš na 'Browse', izbereš datoteko in klikneš na 'Dodaj datoteko'. Ko se slika naloži, jo lahko postaviš še v določeno vrstico (če je ne, se menda naštejejo spodaj, pod besedilom).
forum_slike2.jpg
Je pa treba upoštevati, da so pri priponkah omejitve - velikost datoteke, ločljivost fotke, pa na eno objavo so lahko največ 3 slike.

Mimogrede - za Firefox obstaja dodatek, ki ob nalaganju slik le-te primerno pomanjša (Shrunked Image Resizer. Meni je kar všeč...
Pa če imaš kakšno nočno sliko iz nordkappa-a jo le prilimaj. Zvezde, sij, and stuff... :thup Mah kar potopis naredi z čimveč slikami,da dobim kakšno brihtno idejo :-D Sem že dva dni doma pa me že goni kam jo bi spet zbrisal... :D
Žal je bilo vreme v glavnem oblačno, tako da severnega sija žal ni bilo. Pa tudi kakšne primerne fotografske opreme nimam, najbrž bi se to s telefonom bolj slabo videlo.

Od večernih imam le to fotko lune, narejeno v Alti (kakšnih 200km od Nordkapp-a).
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 28. Marec 2014, 00:40

O super, dankešun. Bom jutri malo probal :oops: :lol: :.sup

Škoda ker nisi zaradi vremena ujel sija, pomoje zna biti izjemno lep pogled. Si šel sam na pot drugače?

Uporabniški avatar
danci1973
Član Subaru kluba
Prispevki: 4463
Kraj: Maribor, Slovenia
Kontakt:

Odgovor Avtor: danci1973 » 28. Marec 2014, 00:48

Boxer napisal/-a:O super, dankešun. Bom jutri malo probal :oops: :lol: :.sup

Škoda ker nisi zaradi vremena ujel sija, pomoje zna biti izjemno lep pogled. Si šel sam na pot drugače?
Bomo pa še jeseni poskusili. :) Prvotni plan je bil sicer 'solo', a sem dobil sopotnico.

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 28. Marec 2014, 00:58

danci1973 napisal/-a:
Boxer napisal/-a:O super, dankešun. Bom jutri malo probal :oops: :lol: :.sup

Bomo pa še jeseni poskusili. :) Prvotni plan je bil sicer 'solo', a sem dobil sopotnico.
Do jeseni je še veliko...jaz grem kar naslednji teden na pot, samo še ne vem kam :mrgreen: Lih gulim karte,slike, google earth...

Vglavnem ko utegneš pa kar prilimaj še kakšno zanimivo fotko :thup

mesecnik
Uporabnik foruma
Prispevki: 1470

Odgovor Avtor: mesecnik » 28. Marec 2014, 06:50

Recimo sopotnice. :-P

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 28. Marec 2014, 14:13

Evo vam zime, jao... :D Še iz časa mojega legacy-ja.
Fotografija0109.jpg
ps.: Evo, danci zdej znam :lol:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov