Pa če imaš kakšno nočno sliko iz nordkappa-a jo le prilimaj. Zvezde, sij, and stuff...
Vseen se grem pelat... zima 2013/14
Re: Vseen se grem pelat... zima 2013/14
Izjemno lepo danci :.sup Dej mi povej kako pripneš datoteko ali sliko direkt iz računalnika? Sem videl da piše v oklepajih ko bi te hotel citirat "attachment", pa ne najdem gumba
Pa če imaš kakšno nočno sliko iz nordkappa-a jo le prilimaj. Zvezde, sij, and stuff...
Mah kar potopis naredi z čimveč slikami,da dobim kakšno brihtno idejo :-D Sem že dva dni doma pa me že goni kam jo bi spet zbrisal... 
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Pod okvirčkom, v katerem pišeš besedilo objave, imaš 'Možnosti', desno od tega pa 'Naloži priponko'.Boxer napisal/-a:Izjemno lepo danci :.sup Dej mi povej kako pripneš datoteko ali sliko direkt iz računalnika? Sem videl da piše v oklepajih ko bi te hotel citirat "attachment", pa ne najdem gumba![]()
Izbereš 'Naloži piponko', potem klikneš na 'Browse', izbereš datoteko in klikneš na 'Dodaj datoteko'. Ko se slika naloži, jo lahko postaviš še v določeno vrstico (če je ne, se menda naštejejo spodaj, pod besedilom).
Je pa treba upoštevati, da so pri priponkah omejitve - velikost datoteke, ločljivost fotke, pa na eno objavo so lahko največ 3 slike.
Mimogrede - za Firefox obstaja dodatek, ki ob nalaganju slik le-te primerno pomanjša (Shrunked Image Resizer. Meni je kar všeč...
Žal je bilo vreme v glavnem oblačno, tako da severnega sija žal ni bilo. Pa tudi kakšne primerne fotografske opreme nimam, najbrž bi se to s telefonom bolj slabo videlo.Pa če imaš kakšno nočno sliko iz nordkappa-a jo le prilimaj. Zvezde, sij, and stuff...Mah kar potopis naredi z čimveč slikami,da dobim kakšno brihtno idejo :-D Sem že dva dni doma pa me že goni kam jo bi spet zbrisal...
Od večernih imam le to fotko lune, narejeno v Alti (kakšnih 200km od Nordkapp-a).
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
O super, dankešun. Bom jutri malo probal
:.sup
Škoda ker nisi zaradi vremena ujel sija, pomoje zna biti izjemno lep pogled. Si šel sam na pot drugače?
Škoda ker nisi zaradi vremena ujel sija, pomoje zna biti izjemno lep pogled. Si šel sam na pot drugače?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Bomo pa še jeseni poskusili.Boxer napisal/-a:O super, dankešun. Bom jutri malo probal![]()
Do jeseni je še veliko...jaz grem kar naslednji teden na pot, samo še ne vem kam :mrgreen: Lih gulim karte,slike, google earth...danci1973 napisal/-a:Bomo pa še jeseni poskusili.Boxer napisal/-a:O super, dankešun. Bom jutri malo probal![]()
Škoda ker nisi zaradi vremena ujel sija, pomoje zna biti izjemno lep pogled. Si šel sam na pot drugače?Prvotni plan je bil sicer 'solo', a sem dobil sopotnico.
Vglavnem ko utegneš pa kar prilimaj še kakšno zanimivo fotko
Recimo sopotnice. 
Evo vam zime, jao...
Še iz časa mojega legacy-ja.
ps.: Evo, danci zdej znam
ps.: Evo, danci zdej znam
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost