Subazuki najbolje je, da gres pogledat obe, pa pozanimaj se koliko sta ne Prodrive kit z montazo vred.
Aktualni SUBARU oglasi avto.net 2
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Thomas, ti maš očitno neko zamero do Kržičev, jaz pa se moram odločit brez upletenih čustev
Niva, kolikor sem zbral informacij - je bil ta kit takrat cirka 3500 € + davek.
Sicer pa ne vem zakaj pri cenejši Imprezi tip povdarja, da ni na rejlijih vozil in da je ne vozi pozimi
Zakaj jo pozimi ne bi vozil??? Itak pa ga bom poklical preden grem gledat.
Niva, kolikor sem zbral informacij - je bil ta kit takrat cirka 3500 € + davek.
Sicer pa ne vem zakaj pri cenejši Imprezi tip povdarja, da ni na rejlijih vozil in da je ne vozi pozimi
-
subidu
Mislim, da je cisto odvisno kdo ti sraufa, koliko je motiviran, koliko je zmatran, dobre ali slabe volje itd..
To itak velja za katerokoli delo. Eni pac samo hodijo v sluzbo, drugi pa opravljamo svoje delo z veseljem (lucky me)
Stoprocenten si pa lahko samo, ce sam delo opravis, vendar zal ne znamo vsi bit kirurgi, piloti, mehaniki....
Subazuki odlocit se bos moral kar sam, rabljen avto je itak vedno macek v zaklju ali pa skrinjica presenecenja
(vcasih tega se sam lastnik ne ve), vzami se koga s sabo, ki je malo bolj tehnicno podkovan pa stestirat.
To itak velja za katerokoli delo. Eni pac samo hodijo v sluzbo, drugi pa opravljamo svoje delo z veseljem (lucky me)
Stoprocenten si pa lahko samo, ce sam delo opravis, vendar zal ne znamo vsi bit kirurgi, piloti, mehaniki....
Subazuki odlocit se bos moral kar sam, rabljen avto je itak vedno macek v zaklju ali pa skrinjica presenecenja
Eni nimajo pojma kaj prodajajo,tele opombe
me pa vržejo iz tira
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1291487
me pa vržejo iz tira
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
mogoce je pa zena napisala oglas, ker moz ne zna na racunalnikkarel napisal/-a:Eni nimajo pojma kaj prodajajo,tele opombe
me pa vržejo iz tira![]()
-
subidu
Zakaj pa ne? Kar poglej si, v kakšnem stanju je večina rabljenih avtomobilov, potem mi pa povej kako je to mogoče, če vsak najboljš skrbi za svoj avto...Subazuki napisal/-a:Dobro, hvala vsem. Bom sporočil kaj sem se odločil.
Subidu, o Kržiču sem drugač na vašem forumu bral dost pozitivne stvari, a misliš, da bi tut svoj lasten avto slabo vzdrževal?
O tem, da si na tem forumu bral o Kržiču same dobre stvari pa močno dvomim, ker če bi bil res temeljit, potem bi vedel, da se pod nickom subidu skriva dekle in ne fant
Poslušaj od Nive nasvet in imej s seboj nekoga, ki ve kaj gleda in posluša... če pa te tule oopozorimo o določenih osebah in previdnosti pa vzemi to kot akt dobre volje iz naše strani ne pa kot napad na koga...
Veliko sreče ob nakupu!
Subi92: kje pa je bilo to?
Subazuki: ne razmisljaj prevec in pojdi raje pogledat obe, preden ti jih pred nosom odpeljejo
kot je rekel Ircar, to sta dost novi Imprezi in ziher ne rabijo tolk servisa kot nasi spomeniki, katerim se je treba prav posebej posvetit in klanjat, da delajo kolikor toliko spodobno
Subazuki: ne razmisljaj prevec in pojdi raje pogledat obe, preden ti jih pred nosom odpeljejo
kot je rekel Ircar, to sta dost novi Imprezi in ziher ne rabijo tolk servisa kot nasi spomeniki, katerim se je treba prav posebej posvetit in klanjat, da delajo kolikor toliko spodobno
-
subidu
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost