Aktualni SUBARU oglasi avto.net 2

Oglasi in mnenja uporabnikov o nakupu in prodaji vozil
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Zaklenjeno
Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 02. Marec 2007, 08:30

Thomas, ce bi bolj pozorno pogledal opombe, se po tvojem tudi za drugo nebi odlocil ;-)

Subazuki najbolje je, da gres pogledat obe, pa pozanimaj se koliko sta ne Prodrive kit z montazo vred.

Subazuki
Novinec
Prispevki: 5
Kraj: Moravče

Odgovor Avtor: Subazuki » 02. Marec 2007, 10:48

Thomas, ti maš očitno neko zamero do Kržičev, jaz pa se moram odločit brez upletenih čustev ;-)

Niva, kolikor sem zbral informacij - je bil ta kit takrat cirka 3500 € + davek.

Sicer pa ne vem zakaj pri cenejši Imprezi tip povdarja, da ni na rejlijih vozil in da je ne vozi pozimi :shock: Zakaj jo pozimi ne bi vozil??? Itak pa ga bom poklical preden grem gledat.

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 02. Marec 2007, 13:03

To je sicer dobro, ce res ni bila na relijih vozena, pa pozimi tudi ne (sol), ceprav to se nic ne pomeni, ker relije lahko peljes tudi izven uradnih dirk (za penzionisticno voznjo tak avto pac ni). ;-)

Ce je mozno se pozanimaj tudi, kaj se je z njo dogajalo tist leto in pol s prvim lastnikom.

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 02. Marec 2007, 14:02

s kržičem in njihovim šlampastim servisiranjem imamo mnogi slabe izjušnje, tako da mislim, da je bilo thomasovo opozorilo mišljeno čist dobronamerno ;-)

Subazuki
Novinec
Prispevki: 5
Kraj: Moravče

Odgovor Avtor: Subazuki » 02. Marec 2007, 14:36

Dobro, hvala vsem. Bom sporočil kaj sem se odločil.

Subidu, o Kržiču sem drugač na vašem forumu bral dost pozitivne stvari, a misliš, da bi tut svoj lasten avto slabo vzdrževal?

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5058
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 02. Marec 2007, 14:57

Subazuki napisal/-a:o Kržiču sem drugač na vašem forumu bral dost pozitivne stvari
To pa močno dvomim :?
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 02. Marec 2007, 17:35

Mislim, da je cisto odvisno kdo ti sraufa, koliko je motiviran, koliko je zmatran, dobre ali slabe volje itd..
To itak velja za katerokoli delo. Eni pac samo hodijo v sluzbo, drugi pa opravljamo svoje delo z veseljem (lucky me) :-P
Stoprocenten si pa lahko samo, ce sam delo opravis, vendar zal ne znamo vsi bit kirurgi, piloti, mehaniki....

Subazuki odlocit se bos moral kar sam, rabljen avto je itak vedno macek v zaklju ali pa skrinjica presenecenja :-P (vcasih tega se sam lastnik ne ve), vzami se koga s sabo, ki je malo bolj tehnicno podkovan pa stestirat.

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5058
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 02. Marec 2007, 18:44

Eni nimajo pojma kaj prodajajo,tele opombe
me pa vržejo iz tira :?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1291487
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 02. Marec 2007, 18:44

Kaj so pa mel tok za servisirat pr avtu k ma 60k km? Če so pa olje nestrokovno zamenal, pa uno matico fovš spodi prvil, pa bog pomagi.

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 02. Marec 2007, 18:58

karel napisal/-a:Eni nimajo pojma kaj prodajajo,tele opombe
me pa vržejo iz tira :?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1291487
mogoce je pa zena napisala oglas, ker moz ne zna na racunalnik :-P

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 02. Marec 2007, 19:18

Subazuki napisal/-a:Dobro, hvala vsem. Bom sporočil kaj sem se odločil.

Subidu, o Kržiču sem drugač na vašem forumu bral dost pozitivne stvari, a misliš, da bi tut svoj lasten avto slabo vzdrževal?
Zakaj pa ne? Kar poglej si, v kakšnem stanju je večina rabljenih avtomobilov, potem mi pa povej kako je to mogoče, če vsak najboljš skrbi za svoj avto...

O tem, da si na tem forumu bral o Kržiču same dobre stvari pa močno dvomim, ker če bi bil res temeljit, potem bi vedel, da se pod nickom subidu skriva dekle in ne fant ;-)

Poslušaj od Nive nasvet in imej s seboj nekoga, ki ve kaj gleda in posluša... če pa te tule oopozorimo o določenih osebah in previdnosti pa vzemi to kot akt dobre volje iz naše strani ne pa kot napad na koga...

Veliko sreče ob nakupu!

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 02. Marec 2007, 19:43

A se spomnite tiste o legacy-jevih 12 prestavah (1-5+R // s pomočjo reduktorja pa še polovičke :D )

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 02. Marec 2007, 20:05

Subi92: kje pa je bilo to?

Subazuki: ne razmisljaj prevec in pojdi raje pogledat obe, preden ti jih pred nosom odpeljejo :D

kot je rekel Ircar, to sta dost novi Imprezi in ziher ne rabijo tolk servisa kot nasi spomeniki, katerim se je treba prav posebej posvetit in klanjat, da delajo kolikor toliko spodobno :D

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 02. Marec 2007, 20:17

kvečjemu, če je bila katera od teh karambolirana in potem zelo dobro popravljena... nikoli ne veš

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 02. Marec 2007, 21:38

subidu napisal/-a:kvečjemu, če je bila katera od teh karambolirana in potem zelo dobro popravljena... nikoli ne veš
No edin to. To je pa v vsakem primeru štala. (edin če bi jo dobu za polovično ceno)

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov