Forester turbo
Re: Forester turbo
Malce pa vseeno spucaj, da boš videl kaj je narobej.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Veliko dela z menjavo?nebivedu napisal/-a:Semering na osi bo tole verjetno.
Niti ne. Snameš polosovino in odviješ ohišje semeringa. Zamenjaš semering, priviješ nazaj in to je to. Pazi - semeringa morata imeti pravo smer vrtenja.
To v primeru, da je semering res slab. Jaz bi najprej spucal in šele nato ugotavljal kaj je narobe.
To v primeru, da je semering res slab. Jaz bi najprej spucal in šele nato ugotavljal kaj je narobe.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Mogoče kdo ve za koliko km cca je še goriva v rezervoarju ko se pri foriju prižge lučka za rezervo?
Za okoli + - 100km.
Takrat natoči do vrha, pa boš videl. Pri meni je še nekje 10 litrov. Tank je pa 60 litrov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ok hvala za info 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Zakaj bi pa probaval v rezervi tako dolgo vozit?
Informativno me je zanimalo, ker še nikoli nisem tako dolgo čakal da bi se lučka sploh prižgala. Sem vedno že prej tankal 
Se ni lih za zanašat na to rezervo
, z lučko nardiš kakih 50km, pol še 2 km pocukava, pol pa crkne 
Eno vprašanje. Občasno mi nekje kaplja olje na izp. kolektor in se potem izpod havbe malo kadi. Zanima me ali je to lahko tesnilo pokrova glave? Tekočine sem vse pogledal in je vsega dovolj, od olja v menjalniku, servo olja, itd., samo olja v mašini je malček manj. Mastno je tudi v predelu okrog svečk.
Jap. dihtunga pokrova ventilov in dihtunga svečk, pa še za vsak vijak je svoja.
Dobi se cel kit komplet in menjaš vse skupaj.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ok hvala za info, bom do poletja zrihtal. Do takrat pa malo pogosteje pogledam nivo olja, čeprav ne more puščat veliko ker je v cca pol leta zmanjkalo samo ene 2mm na šipki.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Lahko je to ni pa nujno. Meni se isto dogaja pa mislim da ni to kar je Igor napisu. Karli bo točno vedel:) sploh pri vožnji v hrib je oblak dima izpod pokrova:/nebivedu napisal/-a:Jap. dihtunga pokrova ventilov in dihtunga svečk, pa še za vsak vijak je svoja.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Vožnja v hrib in je glava ravno pod takim kotom da pada na katalizator in potem smrdi v avtu.
Imam jaz ta problem, Pero112 tudi in še marsikdo.
Lahko je pa strgana manšeta, pa leti mast na katalizator. Samo tisto še huje smrdi.
Imam jaz ta problem, Pero112 tudi in še marsikdo.
Lahko je pa strgana manšeta, pa leti mast na katalizator. Samo tisto še huje smrdi.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov