OFF TOPIC No.4

Vse kar ne paše v ostale teme...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Freak
Uporabnik foruma
Prispevki: 960
Kraj: Doma

Odgovor Avtor: Freak » 30. Marec 2007, 19:16

Cak,a to je prov tvoj legacy??? Zihr turbino gor tlacis :D

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 30. Marec 2007, 19:34

Šššš, ne nobenmu povedat! :-P :lol: (jp jp, ćist taprav tamoj :D )

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 30. Marec 2007, 20:27

Niva13 napisal/-a:ne se cisto, ker moram uredit stvari s carino pismo je to komplicirano :?
pa sej je čist simpl:
sprintaš potrdilo s paypala, avkcijo z ebaya - in jim pošlješ po faksu (al pa PDF po mejlu); če računa/avkcije ni, poveš, da gre za 10 let staro plastiko, ki jo itak noben ne kupuje... in da ocenjuješ tržno vrednost na 20 dolarsov...
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 30. Marec 2007, 21:25

subidu napisal/-a:2 para spredaj, dva zadaj, skupaj 8x pogon...
...pa še zmer nikamor ne prideš... :twisted: :-P

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 30. Marec 2007, 21:27

sooo true :lol: http://www.forumopolis.com/images/smilies/lol_2.gif

BTW: a kdo ve, a so najdel unga Leoneta, k je zbil in zbežal? Kakega so iskal, belga al srebrnga? Dons sem se spomnla na to, ko sem videla enga srebrnga s prednjimi blatniki in havbo nebeškomodre barve z bullbarom...

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 30. Marec 2007, 22:43

gorazd0 napisal/-a:
Niva13 napisal/-a:ne se cisto, ker moram uredit stvari s carino pismo je to komplicirano :?
pa sej je čist simpl:
sprintaš potrdilo s paypala, avkcijo z ebaya - in jim pošlješ po faksu (al pa PDF po mejlu); če računa/avkcije ni, poveš, da gre za 10 let staro plastiko, ki jo itak noben ne kupuje... in da ocenjuješ tržno vrednost na 20 dolarsov...
in svizec zavije cokolado

sem povedala, da je to iz 10 let starega karamboliranega avta

potrdilo sem sprintala, avkcije niso v redu, hocejo polno ceno, kot nalasc ni nobenega tazga spoilerja gor na ebayu, edino en drazji, combo switcha pa tudi ne
hocejo tudi sprintano korespondenco z Americanom

in po Murphyju sem sele zdaj zvedla od Americana, da je na paket celo napisal, da je v njem gift vreden samo 20$ :?

Uporabniški avatar
gorazd0

Odgovor Avtor: gorazd0 » 30. Marec 2007, 22:58

Pomojem najboljs da gres tja... pa (lepo, z mirnim glasom, prijazno) razlozis...

meni je šlo lepo vedno skoz... po prej opisanem postopku... včasih plačam, včasih nič,...
ravno včeraj sem dobil kuverto - je amer pocahnal "gift"... in niti niso gledal kaj je not. :D

---edit...
hint: tudi "printano" korespondenco se da prilagodit... če lahko kako pomagam - povej.
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
gorazd0

Odgovor Avtor: gorazd0 » 30. Marec 2007, 23:02

Zanimivo, da v kontra smeri... ameriška carina paketa niti povoha ne... očitno jih zanima le to, al je bomba al ne... (poslal gor marsikaj, pa menda ni bilo nič odprto, razen ene brezvezne kuverte s stikalom za zadnje meglenke -> kockika + par žic -> verjetno je na rendgenu res zgledalo kot bombica... stikalo nikoli ni prišlo v Denver.
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 30. Marec 2007, 23:03

ja ma tle je "kuverta" dolga 2m, siroka pa tudi nekaj in predvsem tezja

smo bili danes tam, pa je Luka vse lepo z mirnim glasom razlozil, pa je mozakar rekel, pac naj poiscemo podobne ponudbe na netu, pa maile naj sprintam

bomo vidli v ponedeljek, kaj bodo se rabili :?

ps: vem, da se da priredit, pa sej sem ze prinesla paypal racun, kjer pise tocno tolk kot sva se dogovarjala v mailih
pa sej na tolk sem racunala, da bom placala, bedno mi pa je, da bi mi racunali carino na vrednost novega spoilerja in combo switcha :?

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 31. Marec 2007, 13:51

evo moj Macbook je dozivel se eno nadgradnjo iz 60gb na 100gb hitrejsi disk, nalozila sistem in ze spet tipkam neumnosti po forumu :-P

Uporabniški avatar
gorazd0

Odgovor Avtor: gorazd0 » 31. Marec 2007, 14:28

...pa je šou dnar za carino in DDV.. :7n
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker

Odgovor Avtor: niva13 » 31. Marec 2007, 14:39

to pa ne, imam se nekaj rezerve :-P

vseeno pa upam, da ne bo carina tolk nanesla :roll:

Uporabniški avatar
Freak
Uporabnik foruma
Prispevki: 960
Kraj: Doma

Odgovor Avtor: Freak » 31. Marec 2007, 23:50

Hehe,sicer ne vem kam bi to dal.Sam pod off topic itak pomojem skor use pase,tko da... :D

Mike Strutter :lol: :lol:

MicroSlave Oven
Baby monitor

Pa odsvetujem ogled mladoletnim,ker model uporablja kletvice :lol: :lol:

Adjooooos

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 03. April 2007, 21:56

Danes sem imel tehnični pregled in če ne bi rahlo na videz poznal pregledovalca bi zaradi plinu padu k norc. Check engine nič ne javi napake lambde sonde sonda ga pa serje. Tega pa itak nebi vedu če ne bi marky uletu s svojim kovčkom za legacyje :cool:

Tip me je vprašu če imam sploh katalizator še notr pa sm mu reku da imam in mislim da je brezhiben, no saj sta dva ampak za lambdo sem se mu pa izpovedal :lol: Za eno leto bo mir, morm dobit od Karlija par lamb sond da vidm če bo kaka boljša od moje, sej drugač pa neka kopija stane mislim da cca 70eurov ali nekoli več :neutral:

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 03. April 2007, 22:00

A pol pravš, da če se slučajno znajdem za tabo, te raje čimprej prehitim :D No, sam da je šlo skoz. Zoprno je, če ti kej zakomplicirajo po ma pa človk laufarije.

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov