Tokrat Fory plinaš
Re: Tokrat Fory plinaš
Si preveril, če troba dela? Lahk, da ti je troba samostojno crknila, AB lučka pa sveti zaradi enega rumenega konektorja( pod sedežem, v armaturki...)
ignorance is bliss
Kaj češ lepšga kot en takle podvig pa nič rezultata
Zamisli si mene, ko sem po par mescih sestavil motor in je namesto manj porabe olja poraba zrastla za 10x
Mah lej zdej boš z voltmetrom premeril kaj se dogaja pa bo nekak...al pa ja, hupo prever če sploh dela
Če nimaš nadomestne hupe notri brikaj eno navadno lampo na 12V. Ko poplozaš bi morala zasvetit.
Zamisli si mene, ko sem po par mescih sestavil motor in je namesto manj porabe olja poraba zrastla za 10x
Mah lej zdej boš z voltmetrom premeril kaj se dogaja pa bo nekak...al pa ja, hupo prever če sploh dela
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Če mi bo uspelo danes, če ne pa naslednji teden še enkrat razdrem pa pomerim vse skupaj...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Šele včeraj sem se spet lotil tele Airbag lučke in očitno nekaj ne štima s stikalom, Karli, se bom enkrat ob priliki oglasil pri tebi, da zrihtava. ker imam tehničnega drug teden sem pač žarnico vzel ven 
Nč več turbo...
Nč več turbo...
V kratkem se moram lotit zadnjih zavor, se pravi komplet menjava cilindrov, oblog in bobnov. pa me zanima če ima kdo posebaj slabe ali dobre izkušnje s katerim od proizvajalcev? na autodoc so sicer razlike v cenah minimalne in itaq ne vem kaj naj naročim. hvala za predloge. 
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Če dobiš TRW poceni, se splača vzet, če misliš avto še imeti nekaj časa.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Sej ga rabi 
Ja, neki cajta ga mislim še imet. Mu nič ne fali. Na tehničnem me je samo opozoril da so zadnje bremze že mal švoh oz. je preveč razlike med levo in desno.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Jaz sem kupil od Autofren cilindrčke in pa gumikit za čeljusti, zgleda OK, nisem pa še montiral.
Kar se bobnov pa ploščic tiče pa sem dajal gor že od najcenej do "solidno drago" pa ne morm rečt da je blo slednje boljše, ker je v enem primeru celo disk prišel zvit (textar). Sem ga vrgel v stružnico in premeril pa je opletal za 5 stotk.
Kar se bobnov pa ploščic tiče pa sem dajal gor že od najcenej do "solidno drago" pa ne morm rečt da je blo slednje boljše, ker je v enem primeru celo disk prišel zvit (textar). Sem ga vrgel v stružnico in premeril pa je opletal za 5 stotk.
Če maš zadi bobne se itak cel cilinderček menja in je to to. Je ppa tečno odvit zvorno cevko ven z njega.
Aja no sej šele zdej vidim da si itak to mel v glavi...sem nekako povzel da si mislil batke
Prezgodnja ura
Kar se tiče cilindrov, jaz sem vedno vzel prvega na voljo v trgovini, nikoli nisem niti za 5s pomislil o tem katera firma bo. Pa ni bilo nikol problemov
Če ti slulčajno spušča na rahlo in da zamasti zavorno oblogo moraš obloge itak menjat, ker ne boš več nikoli prišel na isti učinek.
Pred leti sem šel ene 7x na tehnični pregled da sem z ravno pravšnjo količinio WD40 ujel enakomerni zavorni učinek
Valda je to blo zadnji dan pred potekom tehničnega, pa avto smo rabili nujno, nadomestnih oblog pa nisem dobil.
Ajej
Pri diskih je to precej bolje in načeloma teh diferenc ni, razen če je nekaj res fejst narobe.
Aja no sej šele zdej vidim da si itak to mel v glavi...sem nekako povzel da si mislil batke
Kar se tiče cilindrov, jaz sem vedno vzel prvega na voljo v trgovini, nikoli nisem niti za 5s pomislil o tem katera firma bo. Pa ni bilo nikol problemov
Če ti slulčajno spušča na rahlo in da zamasti zavorno oblogo moraš obloge itak menjat, ker ne boš več nikoli prišel na isti učinek.
Pred leti sem šel ene 7x na tehnični pregled da sem z ravno pravšnjo količinio WD40 ujel enakomerni zavorni učinek
Valda je to blo zadnji dan pred potekom tehničnega, pa avto smo rabili nujno, nadomestnih oblog pa nisem dobil.
Ajej
No, to da backwood površno bere, smo itaq že vsi navajeni
Ja, če bom imel enkrat razdrto, bom menjal vse skupaj, pa da je mir za par let. Za cevke že vem, da bo vsaj ena odletela, ampak to skočim do prita, pa mam par eur nove cevi.
Ja nič, bom naročil nekaj, sej neke hude znanosti itaq ni, sem pač pričakoval kak odgovor od karlija, v smislu: sam ne kupuj te pa te firme, to je podn od podna...
Očitno bo nek srednji rang čist ok, pa še to ne bo
eur vse skup.
Ja, če bom imel enkrat razdrto, bom menjal vse skupaj, pa da je mir za par let. Za cevke že vem, da bo vsaj ena odletela, ampak to skočim do prita, pa mam par eur nove cevi.
Ja nič, bom naročil nekaj, sej neke hude znanosti itaq ni, sem pač pričakoval kak odgovor od karlija, v smislu: sam ne kupuj te pa te firme, to je podn od podna...
Očitno bo nek srednji rang čist ok, pa še to ne bo
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Stari bobni so pa res že tolk iz mode, da mi ne morš zamerit
vsaka drvarnica ma že diske zadi...no razn ganc novga kliota :P
Dobi si tisti ojačan ključ za cevke, bo precej lažje: https://www.supercheapauto.com.au/dw/im ... 558&sm=fit Tole te zna rešit marsikaterega pobranega fitinga...
Našpricaj z WD40 že ene par dni predno boš razdiral
Do tega vijaka prideš že če se uležeš pod avto.
Od znotraj sicer kot penetrant deluje že DOT4 zavorno olje (ki je super penetrant) od zunaj pa par brizgov WD40 skozi par dni in ni hudič da nebi tega odvil brez poškodb
Upaj samo da bo tisti pleh na katerem vse to sloni kolikor toliko cel in da ne bo vse prerjaveno
Dobi si tisti ojačan ključ za cevke, bo precej lažje: https://www.supercheapauto.com.au/dw/im ... 558&sm=fit Tole te zna rešit marsikaterega pobranega fitinga...
Našpricaj z WD40 že ene par dni predno boš razdiral
Od znotraj sicer kot penetrant deluje že DOT4 zavorno olje (ki je super penetrant) od zunaj pa par brizgov WD40 skozi par dni in ni hudič da nebi tega odvil brez poškodb
Upaj samo da bo tisti pleh na katerem vse to sloni kolikor toliko cel in da ne bo vse prerjaveno
Malo morgen. Pri Prit ni nimajo ničesar za par evrov. Men je za poflikat cev od sklopke, (jekleno zgornjo polovico cevke do cilindra sem s seboj prinesel, gor je napikal sam ene 20 cm kos gibljive cevi in bendžo), računal 25€. Komplet nova japonska je bla sam 10€ dražja.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Jaz imam s Pritom sicer dobre, a tudi isto drage izkušnje kot jih je imel Aleks 
Nazadnje, par let nazaj, je blo pod 10eur za 2 cevki, cca 20cm od cilindra do amortizerja...
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov