No, sem napisal, da sem tarnal izključno za varianto brez puš, ker sem puše spregledal ter dodal, da je s pušami stanje precej drugačno.
Ampak nima veze, brez skrbi, ne bom kupoval ruskih lift kitov, ker nimam namena dvigati avta. Če bi želel imeti višjega, bi vzel Outbacka, ampak sem se za Legacyja odločil z razlogom. Niti nisem nikjer rekel, da imam željo po liftkitu, tako da je priporočilo, naj jih ne kupujem, v bistvu precej nepotrebno.
Ma bolj je to, da tista plastika vsaj malo drži puše na mestu, v osi, nekaj malega jih pa tudi drži, da se ne napihnejo navzven (če bi bile v uporabi pretenke puše), čeprav vprašanje koliko ima to efekta. Ko pa nabiješ bump stop v polni kompresiji, pa te zadeve ne nosijo samo teže avta, ampak precej višje obremenitve. Precej je odvisno tudi od razmer pri udarcu tja noter, če najdeš primerno luknjo na terenu, lahko udarec pomeni kar konkretne sile
Mogoče po nepotrebnem pretiravam, ampak žal je narava mojega dela takšna, da se mi približno sanja, koliko testiranja in validiranja gre za posamezne komponente v avtomobilski industriji, da o testiranju celotnih avtov sploh ne govorimo. Obenem je pa narava mojega dela ravno iskanje potencialnih načinov odpovedi oz. težav ter posledično preprečevanje pojavljanja le-teh. Posledično mi je vedno zelo zanimivo, koliko 'rešitev' se najde v domačih oz. lokalnih garažah, ki so podkreplejene zgolj z anekdotalnimi rezultati, brez da bi kdorkoli pomislil, zakaj ni tako narejeno že tovanriško.