ps
Ko se 2.2i-dtek-a nea bo dalo več dobit bom šel na "JŽ" dvonadstropnega Staedlerja...
Res, ogljikov monoksid je zahrbna stvar ... pa elektronke, če kakšen visokonapetostni kontkakt pošlataš takisto ...Vreča we are dying beasts...![]()
8kw? Moj je "uradno" 5 oglaševan, v navodilih pa lepo piše 2.8kW. Ampak za šotor ogret pozimi je dovolj.vrecha napisal/-a: ↑27. November 2025, 19:10Nameravam pa tokrat vzeti s seboj še enega kitajca, "8kW," (pajade) pa malo sprobavati in primerjati. Pa lahko kar pobiramo stave, če bo prišel z menoj nazaj ali ne, ker te cenene krame sem še preizkusil nekaj, vsake toliko seveda tudi mene prime in kaj kupim in praviloma zadeva dokaj hitro obleži v smetnjaku.
Jaz sem ga pa dolgo imel na seznamu, no, kot kaže, bo letos obkljukan.Catch 22 z Yossarianom in družbo mam tud jezt v stalni zbirki.
Jaz si moram kar načrtno čas jemati za branje, pomaga, kar praktično ne gledam serij. Ruski gozd (Leonid Leonov) je padel to jesen, čez zimo bo pa menda tudi Don zamrznil, o Donetsku bo pa tudi kmalu vse tiho, kot trenutno kaže.Tihega Dona pač ne ... Kdaj se bi tega lotu sploh ne vem.
To je to. Štrom ni hec, tam začne bit hitro preveč vsega in pol se sam še sprašuješ kaj si tam mislil, kaj si tu mislil...itdtokrat sem vnaprej pripravil detajlni načrt vezave in mu potem pri inštalaciji samo sledil.
Poznano, ja, sem dovoljkrat tudi sam prehodil to pot, da imam zadosti.Veš kako sem preklel tistega ki je to montiral ... Btw, to sem bil jaz sam ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov