Jup, pomaga. Če maš še zmer serijskega seveda...cheno napisal/-a:pomaga tudi menjava zadnjega stabilizatorja.
Če boš pa slučajno menjal in ne boš vedel kam s tastarim, bi znal mene zanimat...
Kje se to dobi najcnej, ker 200 € mi je hecn dat za dva taka mrtva mejhna koščeka.danci1973 napisal/-a:Anti lift kitje del podvoza, ki se zamenja, sčimer spremeniš geometrijo in vozne lastnosti - prednji del se pri pospeševanju manj dvigne, posledično ima pri pospeševanju v ovinku boljši oprijem - s tem pa se zmanjša podkrmarjenje, h kateremu so nagnjeni praktično vsi Subaruji.strumf666 napisal/-a:Lahko se zmeniva, ker tudi mene zanima primerjava. Anti lift-up kit? Misliš kot hec ali obstajajo še kakšni difuzorji poleg spojlerjev in body kita, da te še bolj prilimajo na cesto?
D.
Kr sanjaj. Jst sm bolj za varianto, da eno cisterno polno bencina ukrademo in jo nekje pri karliju zakopljemo (ker ima gozd za hišo) in potem hodmo k njemu tankat ene pol leta.strumf666 napisal/-a: Prvi obisk bencinske je za mano, upam, da talajo delnice za božičnico najboljšim strankam
ene pol leta = ene pol meseca - drugače pa dobra ideja.nebivedu napisal/-a:Kr sanjaj. Jst sm bolj za varianto, da eno cisterno polno bencina ukrademo in jo nekje pri karliju zakopljemo (ker ima gozd za hišo) in potem hodmo k njemu tankat ene pol leta.strumf666 napisal/-a: Prvi obisk bencinske je za mano, upam, da talajo delnice za božičnico najboljšim strankam
No pol se pozna večja turbina, ker pri taki vožnji sem imel jaz porabo 10.32 na tank.strumf666 napisal/-a:Drugi obisk bencinske in prva poraba. Nisem je preveč teral, so pa vsi kolegi hotl vedet kako zadeva potegnepa nekaj več kot 1/2 je bilo avtoceste (nekje med 130 in 170km/h večinoma) s parimi pospeševanji do 260km/h
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost