ucerej sm snel zadnji odbijac, da vidim zakaj mi stoji ene 5mm nizje kt je predvideno...no odkril sm vzrok:
moj avto ma montirano vlecno kljuko, ki se je sedaj po pregledu vpetja izkazala kot resnicno izredno slaba novica za tistega ki mi bo prletu v rit, ker:
-subaru ma pod odbijacem iz 1,5mm al tm nekje debelega pleha narejen odbijac, in ta je tisti ki dejansko prenasa sile pr raznih manjsih udarcih
-no moj pa direktno za tem "plehecom" za celo sirino avta cev premera nekje slabih 10 cm z debelino stene nekje 5mm(mogoce mal vec), ki originalno sluzi kot nosilec za vlecno napravo
vse skupaj je pa vpeto na originalna vpetja na karoseriji(tm spodaj k je nekaj kot "integrirana sasija" oz podobno)
bo treba se spredaj nekaj takega narest(za bullbar in vitel

)
slikal na zalost nisem, sem pa zadevo malenkostno prebrusil in pobarval s temelno barvo, ker je kazala znake da bi ona rjavela
ps
koncn razlog zakaj mi odbijac cudn stoji je:
-cca 5mm je debelina vseh zadev, ki se ticejo vlecne naprave - tako da tudi del ki se pritrdi na karoserijo ni izjema in zaradi njega je nosilec odbijaca 5mm al neki tazga nizji - ko dobim CO2 varilec bom porihtal stvar - do takrat bom pa potrpu