Torej, zanima me vgradni kompas s horizontom.
Analogni kompasi, kot npr. kej takega, takega, takega ali takega (hehe, res retro, me spomni na kako staro Diano) so sicer precej poceni, ampak izgledajo... khm, no... recimo "malo revno", za povrh pa zaenkrat še nisem videl nobenega s horizontom.
Tud ta argument se mi zdi čisto na mestu, sem pa v tem forumu zasledil eno zelo slabo lastnost digitalnih kompasov: potrebna je prepogosta rekalibracija. Poleg tega jih ima večina baterije (al pa tiste nagravžne lulčke za cigaretni vžigalnik), kar se mi pri stalnem viru napajanja iz avta zdi rahlo...vrecha napisal/-a:Za premislit je, ali so tele plavajoče zadeve za v avto. Ker avto izven asfalta tresssssse in razne plavajoče zadeve poskakujejo in ni prav nič lahko odčitavati. Za na jadrnico so super, za v avto pa vprašanje.
Čeprav so mi analogni cajgerji in podobno bolj simpatični od digitalnih prikazovalnikov, bi tukaj raje posegel po slednjih.
Zaradi tresenja se mi sicer zdi problematičen edino horizont, ker tam inštrumenta ne moreš fiksirat na nobeno os, pri kompasu pa to ne bi smel bit problem, ker kaže samo horizontalni kot, tako da ga enostavno obesiš na vertikalno akso in je ob poskakovanju miren (no, vsaj relativno miren glede na voznika,
Malo sem še brskal po netu in našel en ultra hud kompletek (pa še montaža je ful dobr rešena), ampak je žal s 1800 avstralskimi zelenci tud ultra (pre)hudo zasoljen.
Zakaj si ne bi omislil kakšnega satelitskega? Čisto preprosto - zaradi vseh slabosti, ki jih imajo tud sprejemniki GPS (ki jih sicer organsko ne prebavljam, ker so spielverderberji in še poneumljajo zravn): slaba vidljivost in vremenske razmere precej drago napravo onesposobijo (al pa še hujš, povzročijo, da ti laže).
Res je sicer, da je v avtu precej zapleteno magnetno okolje, zato tud za navadne magnetne kompase ni ravn vseeno, kam in kako jih zmontiraš, imajo pa le-ti vgrajene kompenzatorje, s katerimi lahko motnje vsaj deloma odstraniš.
Kakšna ideja, izkušnja?