Izboljšave zvoka

Spremembe izgleda vozila, montaže avtoakustike, vgradnja alarmov, daljincev...
subidu

Odgovor Avtor: subidu » 04. September 2006, 10:58

Mah...jst pa pravm brezveze ne vem ka vse notr tlačt, k ti itek potem plastika poka zraven, čim daš malo bolj na glas, če greš pa še malo hitrej, ti pa ropot avta in auspuha vse preglasi... Pri novejših je le malo drugače. ker so že bolj izolirani in zvok veliko bolj pride do izraza.

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?
Prispevki: 2554

Odgovor Avtor: cheno » 04. September 2006, 11:59

pa zrihtaš avto, da ne slišiš vetra pri visokih hitrostih in tudi plastika več ne poka, ni več čričkov.....itd.

@niva: pri nas ni več uvoznika za Nakamichi, kar je pa bilo so pa bili zadnji kosi, kateri so bili dokaj hitro razprodani.
The only treasure my car came with was rust...

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 04. September 2006, 12:15

To je res, sam koliko to stroškov potegne za sabo...Hočem reči samo to, da se na neki točki naredi nek kompromis ali potegne črto: do sm grem... Mislim, da se da čist s solidnimi komponentami dobiti lep in čist zvok, sploh pri sedanih. Za it se vrhunsko avtoakustiko in stremeniti k čim bolj optimalnemu zvoku je pa po mojem eden izmed prvih potrebnih korakov odšraufat tist remus dol. :P

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?
Prispevki: 2554

Odgovor Avtor: cheno » 04. September 2006, 12:19

to je res glede glasnega auspuha...
Če delaš sam te pride dosti ceneje, kar se tiče AA.
The only treasure my car came with was rust...

Uporabniški avatar
Rasta
Uporabnik foruma
Prispevki: 429
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: Rasta » 04. September 2006, 12:51

cheno napisal/-a:to je res glede glasnega auspuha...
Če delaš sam te pride dosti ceneje, kar se tiče AA.
Ow yeah. http://www.avtomobilizem.com/forum/imag ... rinner.gif
Zima kje si?

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 04. September 2006, 13:34

subidu napisal/-a:Za it se vrhunsko avtoakustiko in stremeniti k čim bolj optimalnemu zvoku je pa po mojem eden izmed prvih potrebnih korakov odšraufat tist remus dol. :P
spet te fousija daje :-P

saj se ne grem dosezt optimalen cist zvok, ker je to v avtu nemogoce, pa naj bo se tolk vrhunska ali pa draga fersterkerija, je prevec drugih motecih faktorjev (poleg remusa)

zvok mi pa vseeno mora bit vsec ane, bodisi od fersterkerije, avta ali pa tipa, ki je zraven, poklicna deformacija pac ;-)

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 04. September 2006, 15:19

Zakaj pa bi jst zganjala foušijo, men je tale auspuh za legacyja čist všeč... ;-)

Kar se zvoka tiče te čist razumem, sam tko, k pomislim, kolk sm jst dala $$$ za par komponent, ki so solidne niso pa ne vem kak vrhunc... Kok bi šele naneslo, če bi imela večje zahteve. Montaža pa itak čim več sam...se razume.

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 04. September 2006, 15:44

Mene pa izpuh ne gane več, sploh pa ne na 1.8 - nočem ropota (bom pa v kratkem navaril en lep okrogel nastavek od nekega turba) - ampak pustmo izpuhe, sprednji sistem bom v kratkem posodobu in to je to...
Sub sem zdej odkupu od prjatla in ga lahko predelam da ga bom lahko porinu čist do zica, mal trapeza ne škodi :D

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 04. September 2006, 17:53

Madona kolk bo to sekalo :-P

Pri meni je pa kot se temu ze rece "kovaceva kobila se vedno bosa"

:lol:

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov