Izboljšave zvoka
-
subidu
-
subidu
To je res, sam koliko to stroškov potegne za sabo...Hočem reči samo to, da se na neki točki naredi nek kompromis ali potegne črto: do sm grem... Mislim, da se da čist s solidnimi komponentami dobiti lep in čist zvok, sploh pri sedanih. Za it se vrhunsko avtoakustiko in stremeniti k čim bolj optimalnemu zvoku je pa po mojem eden izmed prvih potrebnih korakov odšraufat tist remus dol. :P
Ow yeah. http://www.avtomobilizem.com/forum/imag ... rinner.gifcheno napisal/-a:to je res glede glasnega auspuha...
Če delaš sam te pride dosti ceneje, kar se tiče AA.
Zima kje si?
spet te fousija dajesubidu napisal/-a:Za it se vrhunsko avtoakustiko in stremeniti k čim bolj optimalnemu zvoku je pa po mojem eden izmed prvih potrebnih korakov odšraufat tist remus dol. :P
saj se ne grem dosezt optimalen cist zvok, ker je to v avtu nemogoce, pa naj bo se tolk vrhunska ali pa draga fersterkerija, je prevec drugih motecih faktorjev (poleg remusa)
zvok mi pa vseeno mora bit vsec ane, bodisi od fersterkerije, avta ali pa tipa, ki je zraven, poklicna deformacija pac
-
subidu
Zakaj pa bi jst zganjala foušijo, men je tale auspuh za legacyja čist všeč...
Kar se zvoka tiče te čist razumem, sam tko, k pomislim, kolk sm jst dala $$$ za par komponent, ki so solidne niso pa ne vem kak vrhunc... Kok bi šele naneslo, če bi imela večje zahteve. Montaža pa itak čim več sam...se razume.
Kar se zvoka tiče te čist razumem, sam tko, k pomislim, kolk sm jst dala $$$ za par komponent, ki so solidne niso pa ne vem kak vrhunc... Kok bi šele naneslo, če bi imela večje zahteve. Montaža pa itak čim več sam...se razume.
Mene pa izpuh ne gane več, sploh pa ne na 1.8 - nočem ropota (bom pa v kratkem navaril en lep okrogel nastavek od nekega turba) - ampak pustmo izpuhe, sprednji sistem bom v kratkem posodobu in to je to...
Sub sem zdej odkupu od prjatla in ga lahko predelam da ga bom lahko porinu čist do zica, mal trapeza ne škodi
Sub sem zdej odkupu od prjatla in ga lahko predelam da ga bom lahko porinu čist do zica, mal trapeza ne škodi
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov