kaj morš pazt ko kopuješ rabljen legacy :?:
- legacyPower
- Novinec
- Prispevki: 6
- Kraj: okolica grosuplja
kaj morš pazt ko kopuješ rabljen legacy :?:
zanimam kaj morš pogledat pr motorju itd.
Sigurno je kej na forumu napisan, zgoraj imaš knof "išči". Zanima ga pa za legye 95-99 2.0, v kratkem gre enga gledat pa ga zanima kaj so tiste osnovne stvari za pogledat pri tem avtu. Jaz mu na žalost ne znam nič povedat kljub temu da imam tak avto (mi dela BP, pa ga ne ahtam), ne bi pa rad da mene obtoži če bo z avtom kej narobe, namreč jaz sem kriv da bo kupil Subaruja, najverjetneje legya.
- Avto ima 250000km, bi bilo treba kaj menjat?
- Kako je z vztrajnikom pri teh kilometrih, rad heca in kako se zrihta?
- Kako je s sinhronom v menjalniku pri teh kilometrih?
A je kakšna neizogibljiva hiba pri teh avtih, gre kakšno tesnilo kot pri 2.2?
Za njega bo to prvi avto, tako da niti ne ve kaj vprašat... Če ima kdo kaj za povedat, kar.
- Avto ima 250000km, bi bilo treba kaj menjat?
- Kako je z vztrajnikom pri teh kilometrih, rad heca in kako se zrihta?
- Kako je s sinhronom v menjalniku pri teh kilometrih?
A je kakšna neizogibljiva hiba pri teh avtih, gre kakšno tesnilo kot pri 2.2?
Za njega bo to prvi avto, tako da niti ne ve kaj vprašat... Če ima kdo kaj za povedat, kar.
EJ257, FB25
Motor ob normalnem vzdrževanju nima kakih večjih hib, ponavadi se vidi da če niso menjali kakih semeringo pri menjavah jermenov je spodaj zelo masten motor, potem so lahko mastni na pokrovu ventilov, tesnila glave ponavadi pri veliki večini 2.0 niso problem. To je seveda nad 200k potrošni mat., drugače naj pogleda kakšna je sklopka ali prime čisto na vrhu ali na začetku, sredina...
Glede vztrajnika naj pogleda če kaj potrese, osebno vsaj s starimi legacyji primeri ni problem. Vztrajnik se notr da star v takem primeru in bo zadeva OK - male pare
Glede sinhronov je lahko menjalnik zbit že pri 200.000 ali pri 400.000 čist odvisno od voznika, menjav olja...
Glede vztrajnika naj pogleda če kaj potrese, osebno vsaj s starimi legacyji primeri ni problem. Vztrajnik se notr da star v takem primeru in bo zadeva OK - male pare
Glede sinhronov je lahko menjalnik zbit že pri 200.000 ali pri 400.000 čist odvisno od voznika, menjav olja...
- legacyPower
- Novinec
- legacyPower
- Novinec
- legacyPower
- Novinec