Da.Sajmon napisal/-a:Kaj maš to na levi ročki??Nekaj za nastavljat? Osvetlitev armature?
D.
To je slika z neta, nekdo je montiral rdeče stikalo za abs, ima tudi cruise control. (tud to bi jst mel).Sajmon napisal/-a:Kaj maš to na levi ročki??
si loputo sčistil s kakšnim posebnim čistilom? (js imam od Kent-a One Shot)irCAR81 napisal/-a:Tako, naredu sm dobrih 9k km... doèakal servis na 150k, seznam je dolg:
-èišèenje lopute na sesalnem kolektorju
-nastavitev leve voznikove šipe (piha in šumi na AC)
Idle Air Control Solenoid Valve, maybe?irCAR81 napisal/-a:No pa mam eno manjšo težavico.
Po daljši vožnji na AC sem ob prihodu v mesto opazil, da neki ne znam več šaltat (cuka). Po raziskovanju zakaj sem kar na enkrat tok lev sem opazil, da če gas spustim in stisnem sklopko OBRATI padejo zelo zelo počasi. No čez čas sem ugotovil, da se to dogaja večinoma po daljši vožnji na AC. Potem recimo ustaviš avto, naviješ do 5k rpm.. obrati padajo POČASI POČASI do 2-3k rpm, potem pa tam skoraj da stojijo. WTF? Menjali smo nek senzorček pri loputi, ki naj bi bil kriv za tole, pa je isto. Ima kdo kakšen konstruktiven nasvet? Aja, pa federček pri loputi zgleda ok.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov