kricac napisal/-a:
5.) uvede naj se skupek strokovnjakov, ki naj gredo malo bolj preverit postavljanje signalizacije na ceste in naj jo tudi preuredijo (da ne bo več primitivnih 50km/h omejitev na 4 pasovnih upadnicah v ljubljano).
to počnejo ... bi absolutno morali še bolj ... omejitev na štiripasovnih vpadnicah je 60 ... več niti pod razno ne sme bit ... zaradi semaforjev ...
Zakaj tako malo? Omejitev 70 je brez problema na celovški, pa je zelo malo nesreč (večina pa zaradi izsiljevanja in prepoznega bremzanja v koloni), medtem ko vpadnica iz domžal, ima omejitve 50km/h, pa je manj križišč, manj nesreč in na splošno še bolj pregledna kot celovška.
kricac napisal/-a:
6.) izvaja se naj policijska kontrola tudi za ljudi v dražjih avtomobilih, ne da se vozim po cesti za črnikm ML-om in ko gre on v enosmerno ulico, grem tudi jaz - njega policaji spustijo, mene pa tudi, ko jim povem, da sem s "tistim spredaj".
ta je pa hecna ...
Ja, je hecna vendar resnična. Malo se je za zamislit, zakaj smo pred zakonom vsi zeleni, ampak vseeno so nekateri bolj zeleni od drugih.
Kar se tiče pa tega, da ne moreva priti skupaj glede kaznovanja pa je to zato, ker imaš ti "povhno rit" in dobro plačo, zato te 100 ali 500 evrov ne prizadane, niti se ti očitno ne zdi veliko. Zato tudi trezno ne znaš razmišljat koliko je to denarja. Enako se obnašajo "posranci" v parlamentu, ki jim je 500 evrov drobiž in jim je zato vseeno kakšne so kazni (poleg tega so bolj zeleni od ostalih, pa jim kazni ni treba plačevati.
Če bi vedeli ali se zavedali, da je 430 evrov recimo denar s katerim moraš danes, v teh težavnih časih, preživeti cel mesec, bi se malo zamislili, kaj pomeni že 50 nekomu, ki ima tako plačo.
In dokler se ti in naši politiki ne boste tega zavedli, do takrat boste svoje tupili.
Pa da ne boš mislil, da ne vem kako je biti plačan 400 evrov na mesec - imamo doma tako osebo, ki toliko plače dobi za cel mesec troizmenskega dela. Ob tem, da gre čez leto in pol v pokoj in ima že 30 let delovne dobe.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”