poslovilna v stilu telenovele
poslovilna v stilu telenovele
Z danasnjim dnem se moje smetenje na tem forumu neha (aplavz, jeeee, jeeee, super)
Admina naprosam, da zbrise moje uporabnisko ime in vse monade, ki sem jih natvezila (vkljucno s tole zadnjo)
Ajd mejte se
Niva13 has left the building
over and out
Admina naprosam, da zbrise moje uporabnisko ime in vse monade, ki sem jih natvezila (vkljucno s tole zadnjo)
Ajd mejte se
Niva13 has left the building
over and out
Niva, odločitev je tvoja - za pomoč in ostalo v zvezi z avtom, pikniki, morebitne kawice smo ti še vedno na voljo, je pa zagotovo tale "odhod" prav resnično telenovelski
(glede brisanja postov too much work). Edino po uporabniki se predstvaijo te lahko zbrišemo če ti je to že želja.
Se vidmo in tipkamo
Se vidmo in tipkamo
-
subidu
joj subi92, pa ja nisi spet kakih zasebnih sporočilc pisal? Očitno se je nekaj moralo zgoditi, (ugibam zaradi podobne situacije, ki se je zgodila meni)....sam tkole bom rekla (pa ne spet plant k višku prosim), sam tale forum predstavljamo uporabniki...različni uporabniki. Če želimo, da raste, je treba sprejemati to različnost. Delovanje določenih akterjev po principu zaprtega krožka bo dolgoročno odgnalo člane, ki morda ne delij(m)o z vami določenih radosti, delimo pa veselje do subarujev. Ne vem, kaj je tu v ozadju, upam, da ni šlo na račun kakih šal, OT in podobno, ker, roko na srce, le-te delajo forum prijazen in sproščen, kar je pa neprimernega pa so za tu moderatorji (če rabiš koga, da bo brisal OT za mano, se prec javim
). Ogormno članov je že na tem forumu, zelo malo nas je aktivnih.... Prosim, naj vse skupaj ne zaide v smer, da nas bo aktivnih še manj.
Zadnjič spremenil subidu, dne 05. Oktober 2006, 20:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Mislim, da je bolje tako. Prevec neumnosti, nic kaj pametnega napisanega izpod mojih rok, tko, da prosim, da se Niva13 brise kot uporabnik in tudi moja predstavitev, pa tale post (ce ze ostalih ni mozno), da ne bo kvaril foruma.
@subidu: samo bananje bi me pregnalo s foruma, ce nebi bila sama v to prepricana, da ga ze prevec serjem, zato prosim ne delaj stale po nepotrebnem
Ajde lepo se imejte
Mogoce se srecamo, ko bo Red Bomber sel na kose
(ne mi zamerit, se tazadnja v mojem stilu)
Bye
@subidu: samo bananje bi me pregnalo s foruma, ce nebi bila sama v to prepricana, da ga ze prevec serjem, zato prosim ne delaj stale po nepotrebnem
Ajde lepo se imejte
Mogoce se srecamo, ko bo Red Bomber sel na kose
Bye
-
subidu
ma dej no....raj ne začnem naštevat koliko od naštetih članov ni napisalo nič uporabnega (če gledamo strogo subaru uporabnost). Po tej logiki lahko forum deluje s petimi, šestimi člani, ostali pa spakiramo. Jeeej...forum pa tak.
Ma ne morš se tko zlahka pustit odgnat...sicer pa je to od tebe zelo sebično dejanje...kako naj sama zmorem vse, a? a si mogoče pomislila kaj name...nisi ne!
Enkrat si ti men dala dober nasvet: ne jemlji vsega tako osebno. Pa ti ga vračam. Če pa rabš da koga prebunkam pa kr povej. http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/a045.gif
ps pa zdele so šli vsi po kapce...lohk si dava duška
Ma ne morš se tko zlahka pustit odgnat...sicer pa je to od tebe zelo sebično dejanje...kako naj sama zmorem vse, a? a si mogoče pomislila kaj name...nisi ne!
Enkrat si ti men dala dober nasvet: ne jemlji vsega tako osebno. Pa ti ga vračam. Če pa rabš da koga prebunkam pa kr povej. http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/a045.gif
ps pa zdele so šli vsi po kapce...lohk si dava duška
Sory k sm bl sramežljiv in ne upam probat morebitnih šans po gsm-ju pa probavam kar po z.s-jih
Če sem pa komu kaj napisal kar mu ni bilo po godi oz. predstavlja moje nesprejemanje drugačnosti
pa vzamem nazaj ker sem bil še v reklamnem mod-u za čim več novih nadobudnih uporabnikov.
Z nivo sva imela sproščen pogovor v zs-jih tko da tle ne vidim problema subidu
Če sem pa komu kaj napisal kar mu ni bilo po godi oz. predstavlja moje nesprejemanje drugačnosti
-
subidu
Očitno sproščen samo zate.... Ma nima veze, lej, z moje strani maš pohvale za delo moderatorja, ker si aktiven in se trudiš držati red, vseeno pa se tu pa tam malo sprosti, če se le da no... (vsaj v peskovniku po moje res ni potrebe po neki hudi strogosti). Saj veš, smeh je pol zdravja (ostala polovica pa $$$subi92 napisal/-a:Sory k sm bl sramežljiv in ne upam probat morebitnih šans po gsm-ju pa probavam kar po z.s-jih![]()
Če sem pa komu kaj napisal kar mu ni bilo po godi oz. predstavlja moje nesprejemanje drugačnostipa vzamem nazaj ker sem bil še v reklamnem mod-u za čim več novih nadobudnih uporabnikov.
http://www.subaru-slo.net/userpix/28_20536_1.jpg
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov