poslovilna v stilu telenovele

Vse kar ne paše v ostale teme...
Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

poslovilna v stilu telenovele

Odgovor Avtor: niva13 » 05. Oktober 2006, 19:36

Z danasnjim dnem se moje smetenje na tem forumu neha (aplavz, jeeee, jeeee, super)

Admina naprosam, da zbrise moje uporabnisko ime in vse monade, ki sem jih natvezila (vkljucno s tole zadnjo)

Ajd mejte se

Niva13 has left the building

over and out

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 05. Oktober 2006, 19:39

Kirga bomo pa zdej moderiral? :? Šmrc... :(

Me zanima kolk cajta boš zdržala...

Uporabniški avatar
Freak
Uporabnik foruma
Prispevki: 960
Kraj: Doma

Odgovor Avtor: Freak » 05. Oktober 2006, 19:52

OK,upam da se hecas!?! :shock: :cry:

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 05. Oktober 2006, 19:54

:?:

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 05. Oktober 2006, 19:56

Niva, odločitev je tvoja - za pomoč in ostalo v zvezi z avtom, pikniki, morebitne kawice smo ti še vedno na voljo, je pa zagotovo tale "odhod" prav resnično telenovelski :cry: :cry: (glede brisanja postov too much work). Edino po uporabniki se predstvaijo te lahko zbrišemo če ti je to že želja.

Se vidmo in tipkamo :roll:

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?
Prispevki: 2554

Odgovor Avtor: cheno » 05. Oktober 2006, 20:00

nikoli nisem maral telenovel, niti nebom probal razumeti zakaj, ampak, če tko hočeš...bye bye :?
The only treasure my car came with was rust...

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 05. Oktober 2006, 20:27

joj subi92, pa ja nisi spet kakih zasebnih sporočilc pisal? Očitno se je nekaj moralo zgoditi, (ugibam zaradi podobne situacije, ki se je zgodila meni)....sam tkole bom rekla (pa ne spet plant k višku prosim), sam tale forum predstavljamo uporabniki...različni uporabniki. Če želimo, da raste, je treba sprejemati to različnost. Delovanje določenih akterjev po principu zaprtega krožka bo dolgoročno odgnalo člane, ki morda ne delij(m)o z vami določenih radosti, delimo pa veselje do subarujev. Ne vem, kaj je tu v ozadju, upam, da ni šlo na račun kakih šal, OT in podobno, ker, roko na srce, le-te delajo forum prijazen in sproščen, kar je pa neprimernega pa so za tu moderatorji (če rabiš koga, da bo brisal OT za mano, se prec javim ;-) ). Ogormno članov je že na tem forumu, zelo malo nas je aktivnih.... Prosim, naj vse skupaj ne zaide v smer, da nas bo aktivnih še manj.
Zadnjič spremenil subidu, dne 05. Oktober 2006, 20:29, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 05. Oktober 2006, 20:28

Mislim, da je bolje tako. Prevec neumnosti, nic kaj pametnega napisanega izpod mojih rok, tko, da prosim, da se Niva13 brise kot uporabnik in tudi moja predstavitev, pa tale post (ce ze ostalih ni mozno), da ne bo kvaril foruma.

@subidu: samo bananje bi me pregnalo s foruma, ce nebi bila sama v to prepricana, da ga ze prevec serjem, zato prosim ne delaj stale po nepotrebnem

Ajde lepo se imejte

Mogoce se srecamo, ko bo Red Bomber sel na kose :-P (ne mi zamerit, se tazadnja v mojem stilu)

Bye

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 05. Oktober 2006, 20:43

ma dej no....raj ne začnem naštevat koliko od naštetih članov ni napisalo nič uporabnega (če gledamo strogo subaru uporabnost). Po tej logiki lahko forum deluje s petimi, šestimi člani, ostali pa spakiramo. Jeeej...forum pa tak.

Ma ne morš se tko zlahka pustit odgnat...sicer pa je to od tebe zelo sebično dejanje...kako naj sama zmorem vse, a? a si mogoče pomislila kaj name...nisi ne! :lol:

Enkrat si ti men dala dober nasvet: ne jemlji vsega tako osebno. Pa ti ga vračam. Če pa rabš da koga prebunkam pa kr povej. http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/a045.gif :lol:

ps pa zdele so šli vsi po kapce...lohk si dava duška :cool:

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?
Prispevki: 2554

Odgovor Avtor: cheno » 05. Oktober 2006, 20:52

i see you :-) ma jest ne bom nč težil, sej smo v peskovniku :cool:
The only treasure my car came with was rust...

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 05. Oktober 2006, 20:55

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 06. Oktober 2006, 00:36

Sory k sm bl sramežljiv in ne upam probat morebitnih šans po gsm-ju pa probavam kar po z.s-jih :!:
Če sem pa komu kaj napisal kar mu ni bilo po godi oz. predstavlja moje nesprejemanje drugačnosti :oops: pa vzamem nazaj ker sem bil še v reklamnem mod-u za čim več novih nadobudnih uporabnikov.

Z nivo sva imela sproščen pogovor v zs-jih tko da tle ne vidim problema subidu :!:

Uporabniški avatar
Rasta
Uporabnik foruma
Prispevki: 429
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: Rasta » 06. Oktober 2006, 01:17

Niva ne jemlji vsega tako osebno. Sploh pa so off-topici postali nekakšen zaščitni znak tega foruma in men je prov smešno k berem kšno težko debato, pol pa niva upade z kakšno ˝resno˝ izjavo. :lol:
Zima kje si?

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5058
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 06. Oktober 2006, 01:20

:-6o
Jaz imam pa preveč rad ta forum in te ljudi na njem
tako da mene se še dolgo ne boste znebili,želeli ali ne :D

Telenovele pa sovražim zato pri nas nimamo več Poptv :lol: :lol:
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 06. Oktober 2006, 06:22

subi92 napisal/-a:Sory k sm bl sramežljiv in ne upam probat morebitnih šans po gsm-ju pa probavam kar po z.s-jih :!:
Če sem pa komu kaj napisal kar mu ni bilo po godi oz. predstavlja moje nesprejemanje drugačnosti :oops: pa vzamem nazaj ker sem bil še v reklamnem mod-u za čim več novih nadobudnih uporabnikov.

Z nivo sva imela sproščen pogovor v zs-jih tko da tle ne vidim problema subidu :!:
Očitno sproščen samo zate.... Ma nima veze, lej, z moje strani maš pohvale za delo moderatorja, ker si aktiven in se trudiš držati red, vseeno pa se tu pa tam malo sprosti, če se le da no... (vsaj v peskovniku po moje res ni potrebe po neki hudi strogosti). Saj veš, smeh je pol zdravja (ostala polovica pa $$$ :-P :lol: ).

http://www.subaru-slo.net/userpix/28_20536_1.jpg

:lol:

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov