lp
Forester S turbo l.98
Zapis po prvem srečanju s snegom. V zasavju ga je zapadlo kakih 20- 25cm.
Začel sem previdno in z lažjimi vzponi. Pričakoval sem, da bom na kakšnem bolj strmem 180 stopinjskem ovinku obtičal, avto pa je plezal brez minimalnih težav. Postajal vse bolj pogumen... Skuril pol tanka in obiskal večino osamljenih kmetij v okolici. 3/4 po nespluženih makadamskih cestah. Po večini od njih vozil prvi in edini. Nato sem se dodobra okorajžen zapodil še v celca. Razoral par travnikov in šel z nasmeškom na ustih spat.
Ma niti v sanjah si nisem mogel predstavljati da avto toliko zmore. vse kar lahko rečem je "fantastika".
Ne verjamem da bom v življenju kupil še kak avto ki ni Subaru.
Dolžan sem še odgovore.
Avto je iz nemčije, 3400€, lastnik je bil 56letni ata.
Hilholderja najbrž nima (ni zajle in fedra pri zavornem cilindru).
V glavnem zadovoljen kot harmonka.
Lp
Začel sem previdno in z lažjimi vzponi. Pričakoval sem, da bom na kakšnem bolj strmem 180 stopinjskem ovinku obtičal, avto pa je plezal brez minimalnih težav. Postajal vse bolj pogumen... Skuril pol tanka in obiskal večino osamljenih kmetij v okolici. 3/4 po nespluženih makadamskih cestah. Po večini od njih vozil prvi in edini. Nato sem se dodobra okorajžen zapodil še v celca. Razoral par travnikov in šel z nasmeškom na ustih spat.
Ma niti v sanjah si nisem mogel predstavljati da avto toliko zmore. vse kar lahko rečem je "fantastika".
Ne verjamem da bom v življenju kupil še kak avto ki ni Subaru.
Dolžan sem še odgovore.
Avto je iz nemčije, 3400€, lastnik je bil 56letni ata.
Hilholderja najbrž nima (ni zajle in fedra pri zavornem cilindru).
V glavnem zadovoljen kot harmonka.
Lp
Check engine lučka danes zjutraj. Avto malo zamori in cuka od 1500-2500 min-1 po cca 1500metrih vožnje ugasne in nato vse ok.
Včasih se za kakšno sekundo ali dve prižge tudi pri toplem motorju ob teh obratih.
Svečke ngk pfr6b že sem kupil. Ko bodo zamenjane poročam. Če ima kdo še kako drugo idejo, brž na plan z njo.
Lp
Včasih se za kakšno sekundo ali dve prižge tudi pri toplem motorju ob teh obratih.
Svečke ngk pfr6b že sem kupil. Ko bodo zamenjane poročam. Če ima kdo še kako drugo idejo, brž na plan z njo.
Lp
No danes sem še z vapom opral motor. V neki drugi temi sem opisal čudne vonje iz motorja, danes pa sem zadevi prišel skoraj do dna.
Mislim da na desni strani iz pokrova ventilov kaplja olje direkt na izpušno cev. Bom jutri probal zategniti vijake če bo kaj bolje, če ne pa bo treba podret zadevo. Toplotni silikonc kaj pomaga?
Lp
Mislim da na desni strani iz pokrova ventilov kaplja olje direkt na izpušno cev. Bom jutri probal zategniti vijake če bo kaj bolje, če ne pa bo treba podret zadevo. Toplotni silikonc kaj pomaga?
Lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov