Forester 2002
Sem sicer v dilemi, ker je trsi kot pri bivsem Legacyju, ampak je vecina Subarujev, ki sem jih vozila ali probala imela trsi pedal kot moj bivsi Legacy. Brat je rekel, da na Foriju deluje enako kot na njegovi Imprezi 03 in, da je prej na Legacyiju neobicajno mehek pedal.
Verjetno bi pa tudi stresalo in zdrsavalo pri speljevanju, ce bi bila na koncu, to pa dobro vem kako zgleda.
Verjetno bi pa tudi stresalo in zdrsavalo pri speljevanju, ce bi bila na koncu, to pa dobro vem kako zgleda.
evo še mene tud fory 98l
glede sklopke sem menjal cilindrček hidravlike pa je sedaj pedal mehkejši, so bli pa simptomi v vročini, da je pedal vse globje prijemal dokler si še komajda prestavil.
glede zaklepanja pa je meni do nedavnega vse lepo in prav delal in je upošteval tudi vrata prtljažnika, potem je začela šepat lučka v prtljažniku ki se ob odprtju ni več prižigala zdaj ga lahko pa z dalincem zaklenem ob odprtem prtljažniku, občasno a vse redkeje pa dela kot je treba, ja pa tud lučka za odprta vrata v armaturi se ne prižge če odpreš prtljažnik
torej Aljoša ke je ta stikal pri forijih??
glede sklopke sem menjal cilindrček hidravlike pa je sedaj pedal mehkejši, so bli pa simptomi v vročini, da je pedal vse globje prijemal dokler si še komajda prestavil.
glede zaklepanja pa je meni do nedavnega vse lepo in prav delal in je upošteval tudi vrata prtljažnika, potem je začela šepat lučka v prtljažniku ki se ob odprtju ni več prižigala zdaj ga lahko pa z dalincem zaklenem ob odprtem prtljažniku, občasno a vse redkeje pa dela kot je treba, ja pa tud lučka za odprta vrata v armaturi se ne prižge če odpreš prtljažnik
ko bi bil vedež ne bil bi revež
LP DARC
LP DARC
ja seveda, desci imate tezke noge, to je pac davek na rabljene avte, ko krpas za drugimi in zato tudi nerada posojam avto komurkolimesecnik napisal/-a:Morda imaš pa ti težko nogo.
pri prvem sem po menjavi prevozila 120k km in ko sem ga prodala, je se normalno delala, pri drugem sem pa morala menjat takoj po nakupu in bomo se videli kako bo, zdaj ga ima oce
A ti je tut kaj čivkal, ko si imel avto v prostem teku al pa čist mal pritisnjeno sklopko? Mene to že kar en čas precej živcira.gozdarček napisal/-a:sem menjal cilindrček hidravlike pa je sedaj pedal mehkejši, so bli pa simptomi v vročini, da je pedal vse globje prijemal dokler si še komajda prestavil
Sicer ni drugih problemov, razen prvič, ko sem takoj po menjavi sklopke sred poletja eno uro porabil za 2 km v koloni, takrat se mi je zgodilo isto ko teb.
No prisoner's dilemma here. Over the long term, symbiosis is more useful than parasitism. More fun, too. Ask any mitochondria. -- Larry Wall
S kontakt sprejem našpricaj del, ki je označen na sliki, notri je stikalo za lučko, ki je oksidirano:gozdarček napisal/-a:evo še mene tud fory 98l
http://www.shrani.si/f/J/ac/1VimUWLf/12 ... rcargo.jpg
Če ne bo pomagalo je pa treba odstraniti tapeto na vratih in očistiti in našpricati še konektor na stikalu.
Jaz sem pri Legacyju menjal zadnja vrata in so bila nekaj časa zunaj, zato je bil ta del precej rjav (tudi konektor na stikalu, do njega prideš, če odmontiraš tapeto) in ni delala lučka za odprta vrata na števcu in lučka v prtljažniku. Vse skupaj sem odmontiral in za par ur namočil v ferosan, spral z vodo in dobro našprical s kontakt sprejem. Sedaj izgleda in dela kot nov
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
Nekaj je trda, nekaj je pa res trda. Na mojem je bila trša kot na Golfu II. Sem pa potem z njo naredil še kar nekaj kilometrov. Nova je pa milina. Še dec ni treba bit, da jo lahko stisneš.gorazd0 napisal/-a:Ne vem od kod ta fama, da trda sklopka pomeni njen bridki konec; moje so bile še vse trde; je treba stisnt k dec.. pa gre.
Kolkr jaz vem, je enomasni vztrajnik, je samo facelift (no, in kokr smo ugotovil v tej temi, tud facedrop, vsaj glede senzorja za prtljažna vrata, hehegozdarček napisal/-a:Benko.. ne nič ni čivkal da nimaš ti slučajno dvomasnega vztrajnika - ker letnik je tvoj??
Sem pa prepričan, da je čivkanje v zvezi s hidravliko, ker sem tamlajšemu Kržiču ob zadnjem servisu (približno bo že čas za novega) pojamral, pa mi je samo z roko stisnil nekaj tam okrog cilindra, stopalka se je za 3-4 cm vdrla, čivkat je pa v trenutku nehal. In potem je modro pokimal in obljubil, da bojo zrihtali, kar verjetno pomeni, da so samo nekaj zategnili (ne preveč dobro
No prisoner's dilemma here. Over the long term, symbiosis is more useful than parasitism. More fun, too. Ask any mitochondria. -- Larry Wall
Rahlo čivka tudi moj, ne vem pa ali je jermenica, ali pa vodna pumpa.
Podobno je čivkalo na obeh Legijih, ko jo je bilo treba menjat, ampak je tudi "dišalo" po antifrizu, pri Foriju pa ne, čeprav je nivo v ekspanzijski čisto na dnu, v hladilniku je na vrhu. Btw kje se sploh dobi ta zelenkast antifriz?
Me je pa danes na poti iz službe mal strašila CE lučka. Priznam, da sem poklicala Subija92, če je tist hecn znak v bistvu CE. Na Legacyju je pač pisalo Check Engine.
In ker seveda popoldne ne dela noben servis, sem preverila jermene in tekočine in se odpeljala domov, ker je avto sicer normalno delal. Mi pa na poti kapne, da mogoče nimam dovolj zašraufan pokrovček za tank. Doma sem preverila in CE ne sveti več.
Podobno je čivkalo na obeh Legijih, ko jo je bilo treba menjat, ampak je tudi "dišalo" po antifrizu, pri Foriju pa ne, čeprav je nivo v ekspanzijski čisto na dnu, v hladilniku je na vrhu. Btw kje se sploh dobi ta zelenkast antifriz?
Me je pa danes na poti iz službe mal strašila CE lučka. Priznam, da sem poklicala Subija92, če je tist hecn znak v bistvu CE. Na Legacyju je pač pisalo Check Engine.
In ker seveda popoldne ne dela noben servis, sem preverila jermene in tekočine in se odpeljala domov, ker je avto sicer normalno delal. Mi pa na poti kapne, da mogoče nimam dovolj zašraufan pokrovček za tank. Doma sem preverila in CE ne sveti več.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov