Menjava sklopke
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
nebivedu napisal/-a:A za ležaj vstrajnika moraš menjalnik dol dat? Vstrajnik tudi?
Ampak poskrbi, da boš imel kvalitetno in primerno orodje - v primeru dvomasnega vztrajnika rabiš podaljšan torx. Z navadnim sicer prideš do vijaka, ampak le kakih 30% globine.gorazd0 napisal/-a:ja; ko je sklopka dol, je vztrajnik samo 8 vijakov več;
Ko uničiš glavo tega vijaka, ga potem 4 dni vrtaš, da ga dobiš ven in pri tem porabiš za cca. 120€ svedrov (don't ask me how I know).
D.
Sej to ni problem sklopke dol, ampak a ni placa, da bi še vstrajnik ven potegnil? Moraš mašino stran dat?gorazd0 napisal/-a:ja; ko je sklopka dol, je vztrajnik samo 8 vijakov več;
Na ferozi je blo to simpl - 4 cevi, 3 žice in 8 vijakov, vitel že na avtu zmontiran, pa je bila mašina zunaj, pa se potem nisem zajbaval. Za vse skup manj ko 15 minut, da grem pa tukaj mašino ven vlečt, bo pa to orenk podvig, ker ne morem tok avta dvignit, da bi menjalnik dol dal. Moram pa enkrat v prihodnosti zamenjat ta klinčev ležaj (ko bo sklopka šla po gobe).
P.S. nimam dvomasnega vstrajnika, foresterji 1998 jih še niso imeli.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
kar se mene tice: cist odvisno kje ti je lazje delat...meni osebno je lazje motor mal naprej premaknt, koker menjalnik spuscat(ker dvigalo za motor mam, za menjalnik pa ne)
cist simpl
ps
je pa res da ce neces klime spuscat in podobno, da mas pr odmaknjenem motorju lufta med menjalnikom in motorjem cca 10cm....ze mal na ginekologijo spominja stvar
cist simpl
ps
je pa res da ce neces klime spuscat in podobno, da mas pr odmaknjenem motorju lufta med menjalnikom in motorjem cca 10cm....ze mal na ginekologijo spominja stvar
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov