Perotov Turbak
V 14 dneh sem narediu malo več kot 1500km. Avto dela odlično, tudi pelje se čisto drugače kor star legacy. Proti starem legacyu se pelje kot dan in noč. Poraba je pa s kulturno vožnjo okoli 10l/100 (AC 140, kombinirana vožnja), tiščanje pa ne vem, k takrat me pa boli ku*** za bencin 
Sem pa ugotovil, da recimo če pohodš gas, pa začne turbina filat malo cuka(nič takga, sam mal se občut). Bom probov še filtr bencina zamenat.
Kot drugo sem pa ugotovil, da mam u avtu namontiran eno napravco, k štela kok fila turbina. Na stikalu pod vilanam mam tipko, ki ima3 stopnje, med 1 in 3 je konkretna razlika. Morm še boost števc namontirat, da vidm kok v resnici fila.
Sem pa ugotovil, da recimo če pohodš gas, pa začne turbina filat malo cuka(nič takga, sam mal se občut). Bom probov še filtr bencina zamenat.
Kot drugo sem pa ugotovil, da mam u avtu namontiran eno napravco, k štela kok fila turbina. Na stikalu pod vilanam mam tipko, ki ima3 stopnje, med 1 in 3 je konkretna razlika. Morm še boost števc namontirat, da vidm kok v resnici fila.
Legacy 2.0 GL
Počas mam namen menjat jermena, da naujo slučajn ventili km pobegnli. Pa me zanima, kaj vse se menja pri 200k kilometrov? Jermen pa rolce pa vodna pumpa so itak samoumevni. Bolj me zanima ta hidravličn šponr?
Me še zanima, a so te šponrji, rolce, jermena isto kot pri motorjih od imprez GT??
Pa še tale jermen me neki matra
Nek sm slišov da se ta pocen rt strga? katerga priporočate? Gates???
Me še zanima, a so te šponrji, rolce, jermena isto kot pri motorjih od imprez GT??
Pa še tale jermen me neki matra
Legacy 2.0 GL
Najbolje je kupiti v kompletu vse jermena, ležaje in rolce skupaj z vodno pumpo. Je najcenejš. V Medvodah majo dobro ceno, če grem jaz iskat 
Šponar pa gotovo dela, boš takoj videl, ko ga boš skupaj stiskal, ampak pazi, to delaj zelooooooooooo počasi.
Šponar pa gotovo dela, boš takoj videl, ko ga boš skupaj stiskal, ampak pazi, to delaj zelooooooooooo počasi.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kok pa si dau za ceu set? Lahko na PMThomas22 napisal/-a:Najbolje je kupiti v kompletu vse jermena, ležaje in rolce skupaj z vodno pumpo. Je najcenejš. V Medvodah majo dobro ceno, če grem jaz iskat
Menjal ne bom sam.... turbo je le turbo
Legacy 2.0 GL
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost