se ne dogaja samo svetlolasim. poslušte tole: kupim joto, precej denarja za moje razmere in sploh totalna paranoja pred vsakim puščanjem česarkoli in nizkimi nivoji tekočin (prej mel jeepa, tesni kot cedilo za makarone), skratka meji na nevrozo.
dam popravit šobe na joti ker je kadilo kot šef, in čez en teden pogledam na srečo hladilno. manjka 3 litre. panika, glava je počena, avto gre na glikol, šizim totalno, v glavi že vidm kako batne obročke melje itd. nalijem, zalaufam, tenek curek teče takoj pod avtom. okej, ko so dajali pumpo nazaj gor, so pozabili nataknit cevko iz mašine do termostata pumpe (na hladno mašino malo dvigne vrtlaje). nataknem gor, neha tečt, mašina zaenkrat preživela.
se vozim en dan, dela okej, pridem domov in parkiram ... najdem pod avtom lužico, glih ko me kliče moja srčka kako sem kaj. ves penast pravim, bom zažgal kripo, mehankarje pa obesil na japko drugim za zgled ... je spet ena lužca pod avtom, točno pod sovoznikovimi nogami. pregledal že vse kje bi lahko teklo in popizdevam, nč ne najdem, ves penast že, prtisk 270 na 170.
pravi meni srčka: a si mel kej klimo pržgano?
o god, kako tele. ampak ne bote verjel da sem šel vseen lizat lužico če ni kej sladka ...