Pri bratu je vse zarjavelo do te mere da ni šlo več nič nikamor....ORLY napisal/-a: ↑10. November 2020, 19:28Ali kdo ve, kako se (legacy BP) sname bela plastična zaščita na ključavnici zadnjih vrat. Namreč: men so ostala vrata zaklenjena. Notranja ročka je gluha, zunanja pa tudi. Gumb za zaklepanje notranje smeri se premika samo pol pozicije.Če ga potisnem v odklenjen položaj, je občutek, kot da samo nategujem zajlo. Vglavnem; danes sem pri zaprtih vratih uspel sneti notranjo tapeto in jo brez poškodb uspel zviti toliko, da sem dobil roko do bele plastike na ključavnici.Zgoraj sta dve zajli, spodaj kabelček. Kam, kako obremeniti ta pokrov, da se odpre? Mogoče potem pridem do mehanskega dela, da zasučem zaklenjen čolniček. Mogoče. Bi še probaval pa me je ulovila noč in predvsem nervoza.
![]()
Kake ideje, izkušnje?
Hvala
Tista plastika, ki je tam ob paličici, ki gre dol iz kljuke na mehanizem klučavnice?
Tista bela plastika je samo zataknjena na zunanji strani Tudi če jo odlomiš ne bo neke hude škode...
Aha ne, zdaj si mislim katera plastika...hja...če se ti ne mudi ti jo lahko jutri poslikam...če pa ima kdo pri roki pa naj poslika in pogleda...